Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#távkapcsolat
2014.10.12.

Tartós távkapcsolat

A távkapcsolatban élő pároknak sok áldozatot kell hozniuk a kapcsolatukért. De ha reálisnak látod a kapcsolatotok jövőjét, akkor az a néhány lemondás nem igazán számít. Mégis, mielőtt belekezdenél egy távkapcsolatba, van néhány dolog, amiben meg kell egyeznetek!

#csók
2014.09.20.

Randi vagy csak együttlógás?

A legfontosabb, hogy megjegyezd: nem az számít, hogy randit vagy együttlógást beszéltetek-e meg, hanem az, ahogy viselkedtek az együtt töltött idő alatt. Általában elég könnyű eldönteni, hogy szerelem vagy barátság felé tart a kapcsolatotok.

#zaklatás
2014.09.16.

Miért bánnak így velem?

Azért van, mert stresszesek? Mert isznak vagy drogoznak? Mert rossz volt a gyerekkoruk? Mert nem tudják kezelni a dühöt és a féltékenységet? Az alacsony önértékelés miatt? Nehéz megérteni, hogy valaki, akinek törődnie kellene veled, hogy tud fájdalmat okozni neked.

#randi
2014.09.08.

Hogyan tedd túl magad az első szerelmen?

Nemrég szakítottatok az első szerelmeddel, és úgy érzed, mintha a szíved millió darabra hullt volna, és nem érdekel semmi, csak hogy megszabadulj ettől a fájdalomtól? Tudd meg, hogy hogyan lehetsz túl az első szerelmen.

#kritika
2014.09.07.

Kritizáltak és lelombozott? Segítünk!

Olyan könnyen kritizálják egymást az emberek. Csakhogy a kritika egy része nem építő jellegű, és ez az önbizalmat könnyen lerombolhatja. De nem mindenkire hat negatívan a kritika! Hogyan csinálják?

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?
#randi
2014.09.06.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?

Tetszik egy srác, de nem tudod, hogyan közelíts felé? Ha követed a következő tanácsokat, nemcsak arra veheted rá a kiszemeltedet, hogy randira hívjon, de a saját önbizalmadat is növelheted általuk! A fontos, hogy elfogadd önmagadat, és ezután a belső elégedettség sugárzani fog rólad!

#szingli
2014.08.30.

Rossz szinglinek lenni?

Néha olyan érzés, mintha mindenhol párok lennének, és egyfajta nyomás nehezedne ránk, hogy kapcsolatban legyünk.

#magas
2014.08.24.

Miért nincs még fiúd?

Sokat gondolkodtál már azon, hogy miért vagy még mindig szingli? Akkor ideje odafigyelned arra a néhány lehetséges okra, ami meggátol abban, hogy járj valakivel.

#párkapcsolat
2014.08.17.

Egészséges párkapcsolat? Igen, de hogyan?

Szinte mindenki volt már szerelmes, és szinte mindenkinek volt már barátja/barátnője, vagy éppen van is. Ám időnként mindenkiben felmerül a kérdés, hogy jó-e a kapcsolata.

#szakítás
2014.08.14.

Három ok a szakításra - lányoknak

Három ok, amiért érdemes elgondolkodnod, hogy szakíts a barátoddal: különböző célok a jövőben, fizikai vagy érzelmi bántalmazás, és a bizalom hiánya.

#távkapcsolat
2014.07.22.

Távkapcsolatok a technika fénykorában

Évekkel ezelőtt az egyetem alatt úgy ápolták az emberek a kapcsolataikat, hogy meglátogatták egymást, telefonáltak, és rengeteget leveleztek. Sokkal nehezebb volt egy kapcsolatot fenntartani, ám a párok így is túlélték a távolság okozta nehézséget, és együttmaradtak az egyetemi évek alatt is.

#magas
2014.06.26.

A fiúk és a párkapcsolat

A fiúk és a lányok természetüknél fogva másként élik meg a párkapcsolatot. Milyennek látják a fiúk a kapcsolatot?