Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#boldogság
2013.05.18.

Mi tesz boldoggá egy srácot?

Nos, ha elsőre azt gondoltad, hogy a buli és a haverok, akkor nem is jársz olyan messze az igazságtól. De hogy valójában pontos és átfogó képet adjunk a pasik szokásairól, egy nemrégiben készült tanulmány eredményeit szeretnénk megosztani veled.

#szerelem
2013.04.26.

Segítség, beleszerettem a legjobb barátomba!

Mi tévő légy, ha beleszerettél a barátodba? Ha már fordult veled elő olyan, hogy mélyebb érzelmeket tápláltál a legjobb barátod iránt, akkor már ismerheted azt a rémisztő érzést, amikor nem tudod, hogy most mi legyen, mit tegyél...

#randizni
2013.04.15.

Netszerelem - Válogatás a Te történeted rovatból

Amióta csak az eszemet tudom, elleneztem a távkapcsolatokat. Nem értettem, hogy lehet valakit interneten keresztül szeretni, esetleg még úgy, hogy az életben nem láttad. Kamaszkorom kezdete előtt volt ez a felfogásom, azóta ez megváltozott.

#szex
2013.04.05.

Beszélnünk kellene!

A folyamatos hangulatváltakozás, veszekedések, a dolgok, melyek bosszantanak, valóban megkurtítják az önbecsülésedet. Beszélj a pároddal azokról a dolgokról, amelyek nem tetszenek neked!

#randi
2013.03.31.

Hogyan készüljek fel a vakrandira? A szakértő válaszol

"Mit vegyek fel, és vigyek magammal egy vakrandira? Nem ismerem a fiút, az egyik barátnőm szervezte meg a randit, és buliba fogok menni, ami náluk lesz (azt hallottam, hogy összesen 10-en leszünk ott, szóval nem lesz nagy buli). Még képet sem láttam a srácról, szóval nem tudok róla semmit..."

#szeretet
2013.02.20.

Mi a szeretet?

Lerántjuk a leplet a S-Z-E-R-E-T-E-T-ről. Csak egyféle szeretet létezik? Személyenként különböző? A szeretet mi mindent jelent?

#valentin nap
2013.02.14.

Hangolódj rá a Valentin-napra!

Megrögzött Valentin-nap rajongó vagy, és úgy gondolod, hogy miért ne szólhatna az év egy napja a szerelemről? Vagy épp ellenkezőleg: már előre rettegsz a Valentin-napi felhajtástól? A KamaszPanasz blogjaiban mindenki megtalálja a neki szóló üzenetet.

#napfény
2012.12.05.

A kevés napsütés téli depresszióhoz vezethet

Az órákat visszaállítottuk, délutánonként sokkal hamarabb sötétedik és kevesebbet süt a nap. Úgy érzed, hogy kevésbé vagy energikus, több csokit kívánsz és tovább lustálkodsz az ágyban?

#szerelem
2012.11.30.

Szerelmes vagyok egy nálam 18 évvel idősebb férfibe

"Beleszerettem 18 évvel idősebb pasiba. Én 16 éves lány vagyok. Mikor megtudta, hogy mit érzek iránta, azt mondta, felejtsem el őt. De én erre képtelen vagyok. Mit csináljak? Hogy tegyem túl magam rajta?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szerelem
2012.11.17.

Lehet valakihez csak testileg vonzódni?

"Lassan 2 éve járok a barátommal, de úgy érzem, hogy valami elmúlt; hogy nem hiányzik, amikor nincs ott, nem gondolok rá túl sokszor. Viszont amint kettesben vagyunk, szinte egyből rámászok és kívánom. Szakítsak-e vagy sem? Lehet-e valakit "testtel" szeretni és lélekkel nem?" A szakértő válaszol.

#gyász
2012.11.01.

Hogyan segíthetsz a gyászban?

Egyik alkalommal nagyon szomorúan érkezett hozzám egy tizenéves fiú. Megkérdeztem, hogy mi bántja, elmondta, hogy meghalt ismerőse. Idén már a második barátja.

#önismeret
2012.08.01.

Ismerd meg önmagad!

Ki vagyok én? Hol van a helyem a világban? – ezekre a kérdésekre éppen most keresheted a válaszokat. Tini korban alakul ki a személyiség, amely később is változik ugyan, de a főbb vonások 18-20, legkésőbb 25 éves korra állandósulnak.