Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#nőnap
2012.03.08.

Nőnap: figyelmet nekik!

A nőnapi nagy hírünk, hogy túlerőben vannak a lányok és a hölgyek hazánkban. Igen, a statisztikák szerint többen vannak, mint a férfiak. Más érdekes számadatról is beszámolunk, valamint eláruljuk, honnan ered a nők ünneplése.

#sztori
2012.02.25.

Oszd meg velünk a te történeted!

Van egy sztorid, amelyet megosztanál a többiekkel? Szeretnéd, ha mások is láthatnák gondolataidat? Annyira bántja valami a lelkedet, hogy nem tudsz tőle szabadulni? Írd meg nekünk a te történetedet! Ha megosztod a történetet, könnyen lehet, hogy másoknak is segítesz.

#tánc
2012.02.06.

Hétköznapi témákról tánccal a kamaszoknak

Kamaszoknak szóló előadást mutat be a Duna Táncműhely február 9-én a Nemzeti Táncszínházban. Az Ami a szívedet nyomja a tánc nyelvén beszél a tizenéveseket foglalkoztató témákról, problémákról.

#biztonság
2011.12.29.

Biztonságosabb szex, biztonságosabb technológia

Először is egy kicsit menjünk vissza szüleink korába. Nos, az ő idejükben korántsem volt annyi kommunikációs eszköz, mint amennyi a mai fiatalok rendelkezésére áll. Szüleink közösségi élete nagy vonalakban a személyes beszélgetésekből és a szülők vezetékes telefonjáról titokban indított hívásokból állt.

#erőszak
2011.11.25.

Erőszak a randi során

Nem ismeretlen dolog, és a hatóságoknál is külön kategóriát képvisel a párkapcsolatban élők között történő erőszak, bántalmazás. Ebbe beletartozik az egyneműek közötti párkapcsolat is, bár az ő esetükben kevés statisztikai adat áll rendelkezésre.

#szerelem
2011.11.07.

Szerelmi tanácsok tiniknek

Minden alkalommal, amikor meglátod ŐT, elkezd kalapálni a szíved, izzad a tenyered, elvörösödik az arcod? Ez bizony szerelem. Ilyenkor a fiatalok képesek „megörülni”. A „rózsaszín köd” leereszkedik rájuk. Csak ŐT látják, mindenhol.

#kémkedés
2011.08.28.

Figyelni foglak, avagy a zaklatókról

Az, aki zaklatja a barátját vagy barátnőjét (vagy az exét), általában kisajátító és korlátozó személyiség. A zaklatáshoz tartozik valakinek a követése, üzenetekkel bombázása telefonon vagy online, és az illető szándékos megfélemlítése.

#szerelem
2011.08.27.

Azt hiszed, szerelem? Pedig nem az!

A szerelem trükkös érzés. Ráadásul vannak olyan érzelmek, amelyek majdnem olyanok, mint a szerelem, de valójában nem sok közük van hozzá. Az igazi szerelemhez ugyanis idő kell, és nem biztos, hogy egy este alatt kialakul. Ezért most összegyűjtöttük a három leggyakoribb olyan érzést, amelyre a legtöbb ember azt hiszi, hogy szerelem, pedig nem az!

#féltékenység
2011.08.23.

A féltékenység a szerelem jele?

Mindannyian féltékenyek vagyunk időnként egy kicsit. Mikor van ez még rendjén, és hol van az a pont, amikor már nincs?

#szexting
2011.08.13.

Szexi képek és videók a szerelem zálogai?

Gyakori a kapcsolatokban, hogy szexi képeket, üzeneteket, vagy videókat akar készíteni az egyik fél. Mi történik akkor, ha úgy érzed, rád erőlteti a barátnőd vagy barátod, hogy ilyen képeket küldj magadról?

#szerelem
2011.07.23.

Létezik tiniszerelem?

A középiskola a szórakozás, a tanulás, a drámák és a felnőtté válás időszaka. De a szerelem színtere is lehet? A folyosókon sétálva biztos rögtön kiszúrod a kéz a kézben járó, csókolózó, vagy néha még ennél is tovább menő párokat.

#szerelem
2011.07.21.

A szerelem elvakít?

A szerelem vak, így szól a mondás. Annyira megbolondít a szerelem, hogy figyelmen kívül hagyod a valóságot? „Csak egy hívás a kedvesemtől, és máris elfelejtem minden szörnyű tettét. Ez olyan, mintha a rabja lennék, el akarom hagyni, de ez nagyon nehéz, mert azt akarom, hogy szeressen.”