Lélek, szingli

#Lélek #szingli

43 db cikk a témában

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?
#randi
2014.09.06.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?

Tetszik egy srác, de nem tudod, hogyan közelíts felé? Ha követed a következő tanácsokat, nemcsak arra veheted rá a kiszemeltedet, hogy randira hívjon, de a saját önbizalmadat is növelheted általuk! A fontos, hogy elfogadd önmagadat, és ezután a belső elégedettség sugárzani fog rólad!

#szingli
2014.08.30.

Rossz szinglinek lenni?

Néha olyan érzés, mintha mindenhol párok lennének, és egyfajta nyomás nehezedne ránk, hogy kapcsolatban legyünk.

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#valentin-nap
2014.02.14.

Valentin-napi őrület

Február 14-éről eltérő vélemények alakultak ki: egyesek giccsesnek és haszontalannak tartják, mások alig várják már a közéledtét, és vannak, akik csak arra vágynak, hogy túl legyenek rajta.

#szerelem
2014.02.13.

Ha viszonzatlan a szerelem

Előfordul, hogy választottad nem viszonozza az érzelmeidet. A csalódottság érzése nagyon fájdalmas, keserű pirula. Hogy helyén tudd kezelni elkeseredettségedet, néhány ötletet osztunk meg veled.

#Rebeka
2013.03.14.

Rebeka kipróbálta: Légy figyelmes!

Ezen a héten valami igazán különlegeset szerettem volna kipróbálni a Rebeka kipróbálta blogban. Mostanság rengeteg híresség szervez jótékony akciót, pénzgyűjtést. Ehhez persze valamit nyújtani is kell, és néhányan szinte őrültségnek tűnő dolgokat is elvállalnak.

#Faustino-nap
2012.02.14.

A szinglik a Faustino-napot ünneplik

A történet alapja, hogy az olasz szinglik megelégelték, hogy mindig háttérbe szorulnak Valentin-nap alkalmával, mert számukra ez nem épp egy örömteli nap. Így kinyilvánították a saját ünnepnapjukat és védőszentjüket.

#háziállat
2011.03.28.

Kisállattal a depresszió ellen

Egy zsúfolt, nehezen elviselhető emberekkel töltött, hosszú nap után végre hazaérsz, s otthon farokcsóválva, ugrándozva fogad kis kedvenced. A pszichológusok nem véletlenül állítják, hogy a lakásban, ház körül tartott kisállatok jó hatással vannak a testi-lelki egészségre. S hogy mi a titok? Két szó: feltétlen szeretet.

#szingli
2011.03.27.

Miért jó szinglinek lenni?

A legtöbbet arról olvashatunk, hogyan ápoljuk a kapcsolatunkat, illetve hogyan tegyünk szert egy új barátra. Pedig a szingliségnek is rengeteg előnye van!

#párkapcsolat
2010.10.14.

24 éves férfi vagyok, még sosem volt kapcsolatom...

"24 éves férfi vagyok. Nehéz leírni, de még soha nem volt kapcsolatom - se mély szerelmi, se szexuális -, soha nem csókolóztam úgy igazán. Mindig azt mondom magamnak, még nem találtam meg az igazit."

#stressz
2010.07.27.

A stressz befolyásolja a párválasztást

Pszichikai nyomás hatására változik ítélőképességünk: a stressz nagyban befolyásolja a párválasztást – legalábbis a férfiak esetében – állítják kutatók a Proceedings B című folyóiratban megjelent tanulmányukban.

#szingli
2009.06.08.

Szingliként is boldogan

Manapság már egyre inkább érezzük a nyomást, hogy kapcsolatban kell lennünk. Azt hiszem a legnagyobb hiba a társadalom felfogásából adódik. A szingliség egy külön kategóriának, életstílusnak számít, amiből a legtöbben szeretnének kitörni. Több, kevesebb sikerrel…