ruha
#Suli, munka

Melyek legmenőbb ruhadarabok középiskolásoknak? Itt megtalálod!

2020.10.08.
2 perces olvasási idő

Az iskolaév már javában zajlik, és neked még mindig az az érzésed, hogy nincs mit felvenned? Folyton az osztálytársaid outfitjét nézed ötletre várva? Ennek mostantól vége! Hoztunk neked néhány jólbevált divattippet, amelyeknek köszönhetően ragyogni fogsz. (x)

Kényelmes és trendi ruhákba szeretnél suliba járni? A legmenőbb extravagáns ruhákat most egy kicsit hanyagold, de hidd el, azok nélkül is ki fogsz tűnni az osztálytársaid közül. A legtrendibb cuccok nélkül is feltűnő lehetsz, elég csupán, ha valami egyedit csempészel az outfitedbe.

ruhák

Mit mondanak a divattervezők?

A divattervezők a szabadságot és lazaságot részesítik előnyben, nem csak a gondolkodásban, hanem az öltözködésben is ezt a koncepciót követik. Nagyon trendi idén a sportos stílus a modern tánc elemeivel tarkítva - például egy hip-hop outfit néhány romantikus kiegészítővel megtoldva, mint például egy rövid kabát, vagy egy virágos sapka. Semmit sem ronthatsz el egy ilyen kombóval.

Az örök farmer

A farmer sosem megy ki a divatból. Idén nagy népszerűségnek örvend a farmer overál és az egyenes szárú farmer apróbb díszekkel. A koptatott és lyukas nadrág még idén is nagyon trendi. De vigyázz milyen darabot választasz! Mielőtt még a suliban megjelennél a kiválasztott naciban, tudd meg, nem tiltja- e az iskolai szabályzat. Egy túlságosan szakadt farmer, nem biztos, hogy jó benyomást kelt. Bár egy kis lyuk a térden, azért talán nem akkora probléma.

Nem tudod hol vásárolj? Az About You webáruházban mindig találsz valami igazán trendit. Sőt… Ha olcsóbban szeretnéd beszerezni álmaid outfitjét, akkor csak használd ki az Aboutyou kupon előnyeit.

Légy egyedi

Hogyan legyen tökéltes a sulis szetted? A farmerhez vegyél fel egy egyedi mintával ellátott pulóvert, vagy pólót, amelyet a hűvösebb napokon kiegészíthetsz egy kardigánnal. Ebben az esetben vigyázz az olyan kreatív pólókkal, amelyen esetleg valamilyen káromkodás található, hiszen az ilyesmi még a legliberálisabb tanárok szemét is szúrhatja.

Ami a csajokat illeti, még mindig nem mentek ki a divatból a fiús darabok. Egy-egy ing, nadrág vagy más ruhadarab kiválasztásánál válaszd az egyszerű szabást, de akkor sem rontasz el semmit, ha egy oversize darabot választasz – például egy maxi kabátot.

Ezután már nincs is más hátra, mint kiválasztani a megfelelő kiegészítőt – egy díszes övet, sálat, táskát – és készen is van a trendi, egyenesen lenyűgöző outfit.

egyediség

Stílusos sapka

Már rég elmúltak azok az idők, amikor csak legnagyobb zimankóban hordhatunk sapkát. Manapság egy sapka tökéletes kiegészítő, amely rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik – a hűvösebb napokon felmelegít, és nem kell reggelente azon gondolkodnod, milyen legyen a frizurád. Még eredetibb kiegészítő egy kalap, szóval sak bátran a kiegészítőkkel. Ha olcsóbban szeretnél néhány új kiegészítőt szerezni, akkor irány a Bonrpix webshop, ahol a Bonprix kuponok segítségével akár kedvezményesen is vásárolhatsz.

Cipő

Általánosságban elmondható, hogy a középiskolások nagyrésze, nem a legnépszerűbb márkák cipőiben szaladgál. Ebben az estben tökéletesen megfelel néhány pár torancipő különleges mintákkal különböző színekben. Ha pedig mégis egy kis extravaganciára vágsz, akkor egy kicsit magasabb talpú cipővel is bátran próbálkozhatsz.

Kapcsolódó címkék

suli