Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#hpv
2020.09.15.

A HPV megelőzése, kezelése

Egyetlen biztos módszer van arra, hogy valóban elkerüld a HPV vírus kialakulását: folytass monogám szexuális kapcsolatot nem fertőzött partnerrel. Sose felejtsd el, hogy nagyon sok ember nem is tud a fertőzöttségéről.

#szex
2020.08.23.

Szexuális vonzódások

Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.

#injekció
2020.07.27.

Mi az a hormoninjekció?

A hormoninjekció a progeszteron nevű hormont tartalmazza, amelyet normális esetben a nőkben a petefészkek termelnek. Az injekcióban a hormon hosszan ható típusa található meg, amely a teherbeesés megelőzésére szolgál. Az injekciót a felkarba vagy fenékbe adják háromhavonta.

#szex
2020.07.07.

Tények az első szexről

Ha már tervezed azt a bizonyos első alkalmat, akkor van néhány dolog, amit feltétlenül tudnod kell. Azonban mire ezeknek a tényeknek a birtokába jutsz, addigra már bizonyára átverekedted magad a tabuk és a félreinformálás sűrűjén.

Petting - jó nekem?!
#szex
2020.06.28.

Petting - jó nekem?!

Mindenki meg szeretné találni azt a módszert, ami a legjobb neki a testi vágyak kielégítésére. Minden embernek más szükségletei vannak, illetve a kor, a párkapcsolat, az egyéni tapasztalatok is befolyásolhatják a döntést. Akár gondolkozol azon, hogy kipróbáld a „száraz szexet”, akár már kipróbáltad, sok kérdés merülhet fel benned ezzel kapcsolatban.

#szex
2020.05.20.

A fiúk nem csak AZT akarják!

Fiúként nemet mondani a szexre nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád! A barátoktól, filmekből, de még a zeneszövegekből is nyomás nehezedik a kamasz fiúkra, mely szerint minél hamarabb kell elkezdeni és minél több partnerrel, ám ez nem igaz! Ha fiúként nemet tudsz mondani a szexre, és nem csak azt akarod, azzal bizonyítod igazán, hogy érett vagy felelősségteljesen kezelni a dolgot!

#fogamzásgátlás
2020.05.19.

Fogamzásgátlás spirállal- ezeket érdemes tudnia róla

A fogamzásgátlás a legtöbb esetben legalább annyira központi kérdés, mint a családtervezés. Nem csoda, hogy mindenki a lehető legjobb megoldást keresi, ráadásul olyat, ami kevésbé terheli a szervezetet. Az egyik ilyen lehetőség a spirál, melyről dr. Hetényi Gábor, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyásza beszélt.

#pénisz
2020.04.30.

Cikiznek az intim méretem miatt, tényleg túl kicsi?

14 éves srác vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban 5-6 cm, merev állapotban 13-13,5 cm. Egy lány ezt megtudta, és ezzel cikiz, emiatt önbizalomhiányban szenvedek. Kérem nyugtasson meg, hogy még nőni fog a péniszem.

Terhesség orális szextől?
#orális szex
2020.03.23.

Terhesség orális szextől?

Ha a barátom nemi szervét a számba veszem és az előváladékot vagy ondót lenyelem, attól lehetek terhes? Soha senkitől nem kaptam választ és nem akarok felelőtlen lenni. Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#csók
2020.03.20.

10 érdekes tény a csókolózásról

Csókolózni minden szerelmes szeret. Sokan azt hiszik, mindent tudnak a csókról. Te is? Akkor nézzünk néhány érdekes tényt róla!