Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2020.02.25.

Az anális szex veszélyei

Szilvi már pár hónapja együtt járt a barátjával, és beleegyezett a srác unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.

#szex
2020.02.06.

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2020.01.29.

Veszélyes szexjátékok

Egyre inkább terjednek a médiában a szokatlan, néha veszélyes szexuális játékok, ennek hatására a kevéssé tájékozott kamaszok könnyen esnek abba a hibába, hogy nem mérik fel kellően ezen „játékok” veszélyét, rizikóját, és könnyen szereznek maradandó károsodást maguk vagy partnerük számára.

#fogamzásgátlás
2019.11.19.

Hormonokkal a terhesség ellen

Ahogy növünk, lassan elkezd minket is érdekelni a másik nem, és egy idő után nem érjük be kézfogással és a csókkal, bizony-bizony lassan az ágy következik. Igen, de hogyan is lássunk hozzá?

#orgazmus
2019.10.28.

A nő is ejakulál: tudnivalók az orgazmusról

Úgy 20-25-re becsülhető azoknak az ingereknek a száma, amit orgazmus névvel lehet illetni. Orgazmusnak tekintjük azt az állapotsor-változást, amely során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be.

#szex
2019.10.25.

Hogyan mondd el a barátodnak, hogy még nem állsz készen a szexre?

Elképzelhető, hogy a lehető legjobban alakul minden közted és a barátod között, azonban nem szeretnél semmit sem elsietni. Ha a barátod már közeledne feléd, te viszont még nem gondolod úgy, hogy eljött a szeretkezés ideje, fontos, hogy megbeszéld vele az érzéseidet. Adunk néhány tippet, hogy hogyan!

Fájni fog az első szex?
#szex
2019.10.06.

Fájni fog az első szex?

Ha bármit először próbálsz ki, az idegesség, a bizonytalanság, és az izgatottság furcsa érzései kavaroghatnak benned. A szeretkezéssel sincs ez másképp. Nem jósolhatod meg előre, milyen lesz, de javíthatod az esélyeket, ha jól meggondolod, hogy kivel, mikor és hogyan szeretnéd, hogy megtörténjen.

#szex
2019.09.19.

Miért alszanak el a pasik szex után?

Neked is ismerős lehet a szitu: az együttlét után párod egyszerűen elalszik, ahelyett, hogy odabújna hozzád, és megsimogatna. Felmerül a kérdés: miért?

#ujjazás
2019.06.06.

Kaphatok-e fertőzést az ujjazástól?

Kedves szakértő! Még szűz vagyok, de a barátom már kézzel és orálisan is kényeztet. Néhány hete azonban a hüvelyem bevörösödött, elkezdett viszketni és fáj, ha hozzáérek. Elég kényesnek érzem ezt a dolgot ahhoz, hogy anyukámmal beszéljem meg. Mit kellene tennem?

#orgazmus
2019.04.29.

Még soha nem volt orgazmusom...

18 évesen még soha nem volt semmilyen orgazmusom, pedig már viszonylag régóta élek szexuális életet. Nagyon élvezem a szexet, de soha nem jutok el a csúcsig. Pedig a párom nagyon igyekszik, hogy jó legyen nekem, és én is ezt teszem. Miért van ez? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

#szülő
2018.08.25.

Vibrátort találtam a szüleimnél!

„Furcsa problémám van, amit nem tudom, hogy oldjak meg. 18 éves lány vagyok. Amit nem tudok feldolgozni, az a szüleim szexuális élete.” Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szexualitás
2018.08.01.

Szexuális erőszak

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak az erőszakos közösülés számít erőszaknak, de minden olyan szexuális tartalmú cselekedet ide tartozik, amibe a másik nem egyezett bele. Szexuális bántalmazásnak számít az is, ha valaki beleegyezés nélkül tapiz, mutogatja magát meztelenül, vagy a másik akarata ellenére pornográf tartalmakat nézet vele.