Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#orgazmus
2016.05.19.

Orgazmus - Hogyan tudnám végre elérni?

20 éves lány vagyok, és még soha nem volt orgazmusom. A barátom megpróbált már minden technikát, praktikát, de nem megy. Próbálkoztam önkielégítéssel, de úgy sem sikerült. Selejt vagyok?

#fogamzásgátlás
2016.05.11.

Óvszer vagy tabletta?

Barátommal csaknem fél éve élünk nemi életet, s védekezésképpen óvszert használunk. Pár hete viszont felvetődött a kérdés, hogy mi lenne, ha tablettára váltanék. Sokat olvastam róla, de sok előnye mellett rengeteg mellékhatást is feltüntettek. Mi erről az Ön véleménye?

#szex
2016.05.10.

7 gyakori tévhit a nemi életről

Milyen esélyed van a WC ülőkéről betegséget szerezni, teherbe eshetsz-e az első szex során, vagy a menstruációs időszakban? Mi az összefüggés a sürgősségi fogamzásgátló és az abortusz között, elhízáshoz vezetnek-e a fogamzásgátló tabletták? Íme, a válaszok!

Újbóli erekció magömlés után?
#megömlés
2016.05.08.

Újbóli erekció magömlés után?

Tisztelt Szakértő! Igen kényes problémával fordulok Önhöz: nem tudok erekciót előidézni közvetlenül ejakuláció után. Van, hogy várok 10-20 percet is, de nem igazán jön össze a dolog, és ilyenkor ez bosszantja a barátnőmet, aki ezt a tudtomra is adja.

#fogamzásgátló
2016.05.05.

Fogamzásgátlás és dohányzás: életveszély?

A női szervezet kényes egyensúlyát már a legkisebb mértékű dohányzás is képes felborítani. Dr. Demjén László, nőgyógyász a dohányzó nőknek ad fogamzásgátlási tanácsokat.

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.

#fogamzásgátlás
2016.05.01.

Anya nem akar a fogamzásgátlásról beszélni, mit csináljak?

Hány éves kortól lehet szülői beleegyezés nélkül fogamzásgátlót szedni? 15 éves vagyok (nyáron leszek 16). 5 éve menstruálok. Nagyon korán értem. Több, mint 2 éve van barátom. Nagyon szeretjük egymást, és komolyan gondoljuk kapcsolatunkat. Szeretnénk egy fokkal tovább lépni.

#ondó
2016.04.24.

Orgazmus ejakuláció nélkül?

Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy önkielégítést végez valaki, és nem jön ondó a nemi szervéből? - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2016.04.15.

Az orális szex rákot okoz?

A különböző súlyos fej- és nyakdaganatok előfordulási arányának gyors ütemű növekedéséért úgy tűnik, egy orális szex útján terjedő vírus, a HPV a felelős, és a védőoltás a fiúk számára ugyanolyan fontos, mint a lányoknak – állítja egy tanulmány.

#szex
2016.04.11.

Nem csak a szüzességed a tét!

Úgy gondolod, hogy készen állsz a szexuális életre? Gondoltál már arra, hogy esetleg terhes lehetsz vagy egy egész életre kiható nemi úton terjedő betegség áldozatává válhatsz? Mielőtt beadod a derekad, mérlegeld a kockázatokat.

#szex
2016.03.06.

A párom másmilyen szexet akar...

A barátom lassan 2 hete nem szeretné a szexet. Csak ezt a "másfajta" kielégítést (magyarul ujjazást, és bocsánat a kifejezésért, az ő nemi szervének a nyalogatását és puszilgatását) ez miért lehet?

#szex
2016.03.05.

Alkohol és szex: merész döntés!

Ha iszol és szexelsz, úgy gondolod, menőbb vagy? Gondold csak újra! Fiatalok ezreit bombázzak az újságból és a médiából, hogy a szex és az alkohol egyenlő egy végeláthatatlan partival. De az a filmek világa. Mi pedig nem ott élünk!

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.