Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#esemény utáni tabletta
2015.06.02.

6 fontos tudnivaló a sürgősségi fogamzásgátlásról

Bárkivel előfordulhat, hogy a használt fogamzásgátló eszköz meghibásodik, például elszakad az óvszer, de ilyenkor sem kell kétségbe esni! Ezekben az esetekben sürgősségi fogamzásgátló tablettával előzhetjük meg a nem kívánt terhességet. Ezek a szerek akkor hatnak a legbiztosabban, ha a tablettát az aktus után 24 órán belül bevesszük, ezért fontos lenne, hogy minél hamarabb hozzáférjünk.

#fogamzásgátlás
2015.05.23.

Hagyjunk-e szünetet fogamzásgátló tabletta szedésében?

A fogamzásgátló tabletták bevezetésekor minden figyelem a káros mellékhatások kutatására, vizsgálatára fordult. Mára már ismert tény, hogy a tablettaszedésnek nemcsak esetleges mellékhatásai, hanem a fogamzásgátló hatáson túl egyéb előnyei is vannak.

#fogamzásgátlás
2015.04.21.

Mennyire biztonságosak a hormonmentes fogamzásgátlók?

Számos egészségügyi oka lehet annak, ha egy nő a hormonmentes védekezést választja. Jó tudni tehát, melyik módszer mennyire hatékony - dr. Hintalan Albert, az Oxygen Nőgyógyászat szakorvosa az ún. Pearl-indexről beszélt.

#méret
2015.03.17.

Mitől félnek a férfiak?

Szex. Azt hinnéd, minden pasi szakértő benne igaz? ... Pedig nem. A szex sok fiú számára egy a mindennapos terhek közül. Aggódnak, hogy megfelelnek-e majd a partnerüknek, és hogy minden úgy történik-e majd, ahogy azt ők szeretnék.

#terhes
2015.03.10.

Félek elmondani, hogy terhes vagyok - A Szakértő válaszol

18 éves tanuló vagyok, a barátom és én körülbelül 9 hónapja vagyunk együtt és most 2 hónapos terhes vagyok. Ő segítőkész és támogató, az anyukám viszont nagyon szigorú. Szerinte házasság előtt tilos szexelni! Mindig faggat, kérdezget, hogy vajon lefeküdtem-e már a barátommal. Nem tudom, hogyan mondjam el neki, hogy terhes vagyok.

Gyakori tévhitek a szexről
#szex
2015.02.22.

Gyakori tévhitek a szexről

A hiedelmek mindig nagyon veszélyesek, különösen, ha nem tudunk különbséget tenni a tévhit és a valóság között. Az alábbiakban összeszedtünk néhány, a tinik életében gyakran felmerülő kérdést a szexről.

#fogamzásgátlás
2015.02.03.

Mítoszok a fogamzásgátlásról

Számos módszer létezik a fogamzásgátlással kapcsolatban, melyek a terhesség megelőzésében nagyon hatékonyak. Téves információk is terjednek azonban a fogamzásgátlásról, akárcsak olyan módszerek, melyek egyszerűen nem működnek.

#aids
2015.01.29.

Élet HIV-fertőzöttként: tények és tévhitek

Ha HIV-fertőzött vagy, az azt jelenti, hogy AIDS-es vagy? A HIV-vírus hogyan terjed? A tünetekből rá lehet ismerni a HIV-fertőzöttségre? Gyógyítható a betegség? Bárki elkaphatja? Ezekre, és sok más kényes kérdésre ad választ cikkünk.

#hpv
2015.01.28.

Kínos probléma: HPV-szemölcsök

Az intim szemölcsök kialakulásáért a humán papilloma-vírus okozta fertőzés a felelős. Leggyakrabban a végbélnyílás körüli bőrfelületen fordulnak elő, de kialakulhatnak a rectum belső felületén is.

#szex
2015.01.19.

Az első szexuális élmény

Az ember életében annyi „első” van, és mindegyik külön jelentőséggel bír, ha másért nem, hát azért, mert a sort nyitja. A szexualitás másért is. Ez ugyanis életünkben dobogós helyet foglal el. Lehet mondani, hogy központi kérdés.

#terhes
2014.11.27.

Hogyan mondd el a szüleidnek, hogy terhes vagy?

Ez az egyik legnehezebb dolog, amivel szembesülhetsz. Félsz, szégyelled magad, zavart, letört és ideges vagy. Mégis fontos, hogy minél hamarabb mondd el a szüleidnek. Először csalódottak és mérgesek lesznek, de minden bizonnyal melléd állnak majd. Szükséged van a támogatásukra, s ehhez az első lépés, hogy elmondd nekik, terhes vagy.

#menstruáció
2014.09.26.

Fájdalmas volt az első alkalom. Hogyan tovább?

Kedves Szakértő! Az első szex szörnyű élmény volt, a partnerem durva volt és mélyre hatolt. Ez körülbelül három hónapja történt. Előfordulhat, hogy a vagina sérül a szextől?

#szűz
2014.09.20.

Néhány mítosz a szüzességről, és annak elvesztéséről

Hányszor mondták már filmekben, könyvekben, tévéműsorokban, de még a baráti körödben is, hogy hogyan, kivel és mikor kellene elveszítened a szüzességedet? Nem csoda, ha összekavarodnak a gondolataid az „első alkalommal” kapcsolatban.