Vágyak, nemi betegség

#Vágyak #nemi betegség

54 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!

#fiú
2011.03.28.

Nemi erőszak: veled is megtörténhet!

Valószínűleg azt gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg, pedig ezt nem tudhatod. Nem lehet előre kiszámolni, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked vagy a barátodnak, esetleg családtagjaidnak szüksége lesz a segítségedre! Ezért fontos, hogy tudatosítsuk a tényeket és ne legyintsünk rá, hogy velünk úgysem történhet meg!

#nemi erőszak
2010.11.28.

Amikor a fiú a gyengébbik nem - Téged is megerőszakolhatnak?

Fiúk is lehetnek szexuális molesztálás áldozatai, sokkal gyakrabban, mint gondolnánk. A fiúgyerekek nem szívesen beszélnek arról, ha valaki szexuálisan zaklatta, vagy esetleg megerőszakolta őket. Hogy szabadulni tudjanak a megbecstelenítettségük lelki gyötrelmeitől, a lányokkal ellentétben inkább másokon vezetik le belső feszültségüket.

#óvszer
2010.03.23.

Az óvszerhasználat előnyei és hátrányai

Annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. Figyelembe kell venni a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát, és az esetleges mellékhatásokat is. Mielőtt a védekezés módjáról döntenétek, alaposan gondoljátok át annak előnyeit és hátrányait is.

#szex
2009.10.30.

„Ne ess pánikba” - Ha nem védekeztél

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság október elejétől országos kampányt indít, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás lehetséges módszereire és arra, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésbe hiba csúszott és nincs még itt a gyermekvállalás ideje. Ezt jelképezi maga a jelmondat is. „Ne ess pánikba”.

#szex
2009.10.29.

Tényleg készen állsz a szexre? (2. rész)

Tényleg készen álltok a szexre? Van néhány dolog, amit érdemes átgondolni, hogy a szex valóban élvezetes, biztonságos, és érzelem gazdag lehessen. Íme a lista…

#szex
2009.10.01.

Szex - ha a mellékhatásokról nem akarod megkérdezni az orvosod (1. rész)

Mindannyian szeretnénk megvédeni magunkat és partnerünket. Ezért fontos, hogy mindketten a biztonságos szexet válasszuk. Ha megfelelően védekezünk, minimálisra csökkenthetjük az STD-k és a terhesség kockázatát. Nem beszélve arról, hogy így megkíméljük magunkat és a családunkat is a felesleges izgalmaktól.

#szex
2009.09.07.

Tények és tévhitek a nemi úton terjedő betegségekről 2.

Több, mint 20 olyan betegséget ismerünk, amely szexuális úton terjed gombák, vírusok, baktériumok és élősdiek közvetítésével. A „klasszikus” nemi betegségek (például gonorrhoea, szifilisz) már nem olyan rettegettek, mint régen, ám az AIDS ellen ma még nem létezik semmiféle gyógyszer vagy oltás. Becslések szerint ma a világon évente 330 millió ember kap el nemi betegséget.