Testi problémák, bőr

#Testi problémák #bőr

276 db cikk a témában

#szőr
2015.09.05.

Hideg vagy meleg legyen a gyanta? A szakértő válaszol

"Melyik szőrtelenítési módszer biztonságosabb? A hideg gyantacsíkok vagy a rendes gyanta?(Nem a nemi szerv szőrtelenítésére értem.)" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#pattanásos bőr
2015.08.22.

Mi okozza a pattanásokat?

Ellentétben a tévhittel, a pattanásokat nem a koszos bőr, a csokoládéevés vagy a sok szénsavas üdítőital fogyasztása okozza. A pattanásokat valójában a túlzottan tevékeny zsírmirigyek a bőrben, az olajfelhalmozódás, az elhalt hámsejtek és baktériumok okozzák, amik a pórusok begyulladásához vezetnek.

#haj
2015.07.29.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 1. rész

Az ápolatlan, ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet, csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#nyár
2015.07.26.

Nyári egészségügyi tények és tévhitek

Néhány gyakran szárnyra kapó mítoszról rántjuk le a leplet. Fontos, hogy nyáron is odafigyelj az egészségedre, de azért fogadd meg szüleid tanácsait is: maradj távol a tábortűztől és ne igyál a kerti slagból!

#kánikula
2015.07.07.

A kánikula veszélyei

Tudod, hogy mit kell tenned, hogy megelőzd a napszúrást, a kiszáradást, a hőgutát? És tudod, hogy mi a teendő, ha valaki a környezetedben lesz rosszul? A válaszokat a cikkből megtudhatod.

Tuti tippek barnulni vágyók számára
#napozás
2015.06.21.

Tuti tippek barnulni vágyók számára

Szeretnéd, ha a fakó bőröd inkább napbarnított lenne? Mi a legjobb módszer a napbarnított szín elérésére? Önbarnítók, szolárium, napozás, vagy ezek kombinációja?

#test
2015.06.16.

Az igazság a fiúk testképéről

Az emberek úgy gondolják, hogy a fiúk nem töltenek sok időt a tükör előtt. Azonban ez nem feltétlenül igaz. A fiúk nagy része igenis sok időt fordít a külsejére, esetenként pedig nagy problémájuk az énkép megfelelő kialakítása, a róluk keltett jó benyomás fenntartása.

#bőrápolás
2015.06.14.

Fiúknak a bőrápolásról

Oszlassunk el minden kételyt: az a fiú, aki ápolt és illatos, az nem ufo vagy valami droid...hanem igenis egy igényes ember. Aki ebben még kételkedne, biztosan nem érezte még saját bőrén a különbséget a hanyag külső és a korrekt megjelenés között.

#szőrtelenítés
2015.05.25.

Szőrtelenítés sebek nélkül

Sokan már a gondolattól is rosszul vannak, ha forró gyantát kell kenni testrészeikre, a pengétől meg egyenesen rettegnek. Kövesd tippjeinket, hogy elkerüld a sérüléseket!

#bőr
2015.05.15.

Gyakran ismételt kérdések a bőrről

A bőr testünk egyik legnagyobb és legösszetettebb szerve. Szabályozza a test hőmérsékletét, véd a sérülésektől, fertőzésektől, a kiszáradástól.

#étvágy
2015.04.06.

Szeretnék végre hízni egy kicsit

"182 cm magas vagyok és 56kg. Lehet, hogy túl keveset eszem egy nap? Reggelire egy szendvicset, ebédre főtt ételt, és van, hogy nem is vacsorázom. Valahogy nem kívánom az ételt, ez mitől van? Hogy tudom meghozni az étvágyam? Minden vágyam, hogy felszedjek vagy 8 kilót. Az baj, hogy ha sokat eszem, nagyon hamar kell wc-re mennem?" A szakértő válaszol.

#testápolás
2015.04.03.

Házi bőrradír receptek

Tavasszal is érdemes rendszeresen bőrradírt használni, hiszen serkenti a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így elősegíti a sejtmegújulást, ráadásul selymessé és puhává varázsolja a bőrt. Kipróbáltad már?

#elpirul
2015.03.21.

Sokszor elpirulsz? Mi az oka?

Vannak pirulós emberek, és vannak olyanok is, akik még soha életükben nem pirultak el. Furcsa dolog, nem is született eddig mindent elsöprő magyarázat rá.

#bőrápolás
2015.03.18.

Milyen típusú a bőröd?

Bőröd - főleg ebben a korban - igen nagy törődést, és odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy szép üde legyen, bizony el kell kezdened a napi bőrápolást. Ami eleinte egy szükséges nyűgnek tűnik, az később napi rutinná válik.