Testi problémák, here

#Testi problémák #here

31 db cikk a témában

#here
2016.11.25.

A here sérülései

Már belegondolni is rossz. Éppen focizol a többiekkel, amikor valaki a labdát akarja elrúgni, de elvéti, és véletlenül a legérzékenyebb ponton talál el. Vagy rosszul huppansz rá a biciklire...

#heregyulladás
2015.12.01.

A heregyulladás (orchitis) tünetei és kezelése

A heregyulladás tünetei közé tartozik a fájdalom, a duzzanat, a ráncok elsimulása, a bőrpír, vér jelenhet meg az ondóban, de általános tünetek is kísérhetik, mint például hőemelkedés vagy láz, hányinger és hányás.

#here
2015.08.02.

Here visszértágulat

A visszér nemcsak a felnőttek problémája lehet, sajnos a fiataloknak is komoly gondot okozhat, csak ők nem trécselnek róla a haverjaikkal. Ennek az fő oka, hogy náluk nem a lábon, hanem egy sokkal kényesebb területen, a heréken jelentkezik.

#sperma
2013.02.24.

Érdekességek a spermáról

A sperma, magyar nevén ondó nem azonos a spermiummal. Sokan összekeverik. A spermium a hímivarsejtek latin neve.

#laptop
2012.03.06.

Te is laptopon sütöd a heréidet?

Akárki is találta fel a laptopot, valószínűleg nem számolt azzal, hogy találmánya befolyásolhatja a férfiak nemzőképességét...

#pénisz
2012.01.07.

Amikor mások pénisze nagyobbnak tűnik...

Teljesen természetes, hogy ebben az életkorban foglalkoztat az intim méreted. Ilyenkor gyakran megesik, hogy mindenki másé nagyobbnak tűnik, s ez aggodalommal tölthet el. Vajon tényleg a méret a lényeg?

#higiénia
2011.05.16.

A fiúk higiéniai nevelése a serdülőkorig

Orvosként gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy a fiúgyermekek nem ismerik saját testüket, nincsenek tisztában a higiéniás szabályokkal, nem ismerik fel, hogy mi az a testük változása során, ami természetes, mi az, ami rendellenes, és szükséges-e vele orvoshoz fordulni.

#marihuána
2011.04.16.

Megéri? A marihuána hererákot okozhat!

A hererák az egyik leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a fiatal férfiak körében, csak Nagy-Britanniában évente 2000 új esetet regisztrálnak. A megbetegedések aránya Európában és Észak-Amerikában jelentősen nagyobb, mint a világ többi részén, és folyamatos növekedést mutat.

#herék
2010.09.04.

Ciki - Hatalmasak a heréim!

Az iskolai atlétikai csapatban vagyok. Szeretem csinálni. Azonban mikor futásról van szó, mindig szorongás tölt el! Futás közben ugyanis olyan, mintha a heréim útban lennének, futás után pedig fájnak is. Szerintem túl nagyok. Ez lehetséges? Jó pár trükköt kipróbáltam már, ajánlottak szűkebb nadrágot, azonban ezzel csak még kellemetlenebb lett a helyzet. Néha biciklizés közben is fáj, és vannak helyzetek, mikor kellemetlen. Tudom, hogy mindig ugyanekkorák lesznek, de nem tudna valahogy segíteni?

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?
#here
2010.08.19.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?

„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”

#alkohol
2010.02.14.

Az alkohol tényleg hatással van a péniszméretre? A szakértő válaszol

"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.