Testi problémák, higiénia

#Testi problémák #higiénia

181 db cikk a témában

#testszag
2011.09.17.

A kellemetlen testszag

Föltetted már magadnak azt a kérdést, hogy az elmúlt 13 évben miként tudtál dezodor nélkül élni?

#tetoválás
2011.06.27.

Tinik és a tetkó

A Vöröskereszthez igyekszel, hogy vért adj? Ha épp a múlt héten tetováltattál, fordulj meg, és indulj el szépen hazafelé. Ugyanis körülbelül egy évet kell várnod a tetoválás után, hogy újra vért adhass. Bocsi.

#körülmetélés
2010.12.23.

Mindent a körülmetélésről

A körülmetélés egyes kultúrákban vallási előírások miatt és szerint történik. A vallási okok miatt végzett körülmetélés higiéniai okokra vezethető vissza, hiszen a Közel-Keleten az állandó hőség miatt eleve hajlamosabbak voltak a férfiak a fertőzésre.

#iskola
2010.11.19.

Borzalmak az iskolai vécékben

Egy brit kutatás szerint a diákok nagy része kerüli az iskolai mosdók használatát, ugyanis koszosak, valamint sokszor dohányosok vagy erőszakoskodók foglalják el.

#kontaktlencse
2010.10.26.

Kontaktlencsék és a tinik

Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.

#szőrtelenítés
2010.10.24.

Hogyan szőrtelenítenek a sztárok?

Hogy lehet, hogy azoknak a srácoknak, akiket a TV-ben, vagy a magazinokban látok, tökéletesen szőrtelen testük van? A legtöbben nem sima háttal, lábbal vagy fenékkel születtünk. Ők mit használnak?

#piercing
2010.10.24.

Piercing, tetkó - a legnagyobb kamaszhóbortok

Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...

#szépségápolás
2010.09.20.

Allergiát okozó szépségápolási szerek

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.

#szőr
2010.09.05.

Túlzott szőrösödés - Főleg a nőket bosszantja

A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.

#pattanás
2010.06.08.

Pattanások, menstruációs zavarok: segít-e a fogamzásgátló tabletta?

Kedves Szerkesztőség! Az orvosom azt javasolja, hogy kezdjek el fogamzásgátló tablettát szedni a menstruációs ciklusom szabályozása érdekében, s mint mondja, ettől majd a pattanásaim is elmúlnak. Négy éve járok bőrgyógyászhoz, de az arcom még mindig pattanásos. Mit gondoltok, érdemes próbálkoznom a fogamzásgátló tablettákkal, vagy a mellékhatások többet nyomnának a latban, mint az előnyök? Leginkább a súlyom miatt aggódom.

#baktérium
2010.03.22.

Bizonyítékok, hogy a baktériumok hasznosak is lehetnek

A testedben 100 millió baktérium nyüzsög. Kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a bacik fontosak a szervezetünknek. A hasznos baktériumok megvédenek a cukorbetegségtől, megelőzik az asztmát, segítik az immunrendszer működését, elősegítik a mindennapi gyógyszerek lebomlását és még a torokráktól is megvédenek.

#testszag
2010.02.16.

Testszaggal küzdesz? - Testszag őrjárat 2.rész

Tudod meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány kevésbé várt tényező, mint, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e, mind szerepet játszat a testszagodban, sőt ahogy lélegzel, vagy beszélgetsz. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát.

#haj
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!