Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége
#törött pénisz
2018.05.01.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége

Bármilyen furcsán is hangzik, annak ellenére, hogy nincs benne csont, a pénisz igenis eltörhet! A pénisztörés, illetve a pénisz lágyrészének sérülése urológiai vészhelyzetnek számít, egyes esetekben a húgycsövet is érintheti, és azonnali sebészeti beavatkozást igényel. A pénisztrauma kezelési célja elsősorban a pénisz hosszának, merevedési funkciójának megőrzése.

#fog
2018.04.15.

Fogfehérítő ételek

Mindannyian tudjuk, hogy a kávé, a tea, a dohányzás és bizonyos élelmiszerek elszínezik a fogakat. A fogfehérítő termékek nem olcsók, ezért jó ha tudod, melyek azok az ételek, amelyek fényesítik, tisztítják a fogaidat - ráadásul természetes úton.

Csoki és menstruáció - Miért kívánod annyira?
#csoki
2018.03.16.

Csoki és menstruáció - Miért kívánod annyira?

Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy a menstruációt megelőző napokon háromszor annyit bírsz enni, mint máskor, és azokon a napokon bármit megtennél egy kocka csokiért. Mindezért a hormonváltozás felelős, de mégis hogyan? Lehet valamit tenni ellene?

#szex
2018.03.07.

Férfivé válni nem egyszerű

A fiúk mindig erősek, és mindig a macsó kinézettel foglalkoznak - gondolják sokan, akik természetesen nem fiúk. De hogy is van ez valójában? Tulajdonképpen az egész olyan, mint egy nagy verseny, amiben egymást akarjuk megelőzni azért, hogy mi váljunk először igazi férfivé.

#fiatal. testszag
2018.02.04.

Meglepő okok a testszag hátterében - Mutatjuk a megoldást!

Tudod, meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning edzés vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány meglepő tényező (például, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e) szintén szerepet játszat a kellemetlen testszag megjelenésében. Megmutatjuk, hogyan oldhatod meg a problémát!

#tompa látás
2017.11.02.

Gyógyítják a tompa látást a videójátékok

A legtöbb tudományos kutatás a videojátékok káros hatásaira hívja föl a figyelmet, de egy új tanulmány szerint a videojáték terápia javíthatja a lusta szemmel küzdő fiatalok és felnőttek látóképességét.

#rúzs
2017.10.20.

Ólom van a rúzsban?

Az ajakrúzs szinte minden fiatal lány kozmetikai táskájában ott lapul. Már egy jó ideje felütötte fejét a hír, miszerint az ajakrúzsban ólom is van.

#menstruáció
2017.10.01.

Sport és menstruáció: A női atlétatriász

A legtöbb sportoló lánynak havi rendszerességű menstruációs ciklusa van, és az élsportolóknak is csak egy-két havi vérzés marad ki általában. Azonban, ha teljes erőbedobással edzel, de nem kap a tested elég tápanyagot, egy idő után elmaradhat a ciklusod, vagy az is lehet, hogy idősebb korban jelentkezik a menstruációd. Ez akkor szokott előfordulni, ha súlyvesztés, kevés tápanyag bevitele, vagy táplálkozási zavar áll fent.

#ajakharapás
2017.09.07.

Mit jelent, ha a lány harapdálja az ajkát?

"A 15 éves barátnőmmel egy kis bulin voltunk, amit az ő családja tartott. A buli előtt 1 hétig nem találkoztunk, és egyből odamentem hozzájuk. Sokszor sokáig a szemembe nézett, és közben harapta az alsó ajkát. Mit akar ez jelenteni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#izzadás
2017.07.30.

Utálnak, mert izzadok - A szakértő válaszol

Olyan dolog miatt utálnak az osztálytársaim, amiről sajnos nem tehetek... "Izzadós" vagyok és emiatt a testszagom is kellemetlen, pedig rendszeresen tisztálkodom (naponta 3 zuhanyzás), és sajnos továbbra is hallom a hátam mögött a gúnyolódásokat. Mit tehetnék? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#karikás szem
2017.06.25.

Van megoldás az égő szemre!

Sokat ülsz a számítógép vagy a tévé előtt, légkondicionált környezetben tartózkodsz, és gyakran tapasztalsz égő érzést vagy fáradtságot a szemedben? A száraz szem szindrómáról és a megoldási lehetőségekről dr. Tóth Eszter, szemészorvos beszélt.

Normális, ha rosszul érzem magam vérvételnél?
#vérvétel
2017.05.21.

Normális, ha rosszul érzem magam vérvételnél?

A vérvétel folyamata sokak számára lelombozó esemény lehet, függetlenül attól, hogy az véradás vagy szűrővizsgálat céljából történik. Előfordulhat, hogy nem érzed magadat idegesnek, nem tartasz a tűszúrástól, a tested mégis éppen az ellenkezőjét érzékeli, és émelyegni kezdesz.

#menstruáció
2017.04.19.

Minden, amit a menstruációról tudni kell

A férfi nemi működéssel szemben - amely folyamatos - a női nemi működés ciklikus. Ennek a legnyilvánvalóbb jele a menstruáció vagy menzesz. A folyamat szabályos ciklus esetén minden hónapban - nagyjából 28 naponta - megismétlődik. Mi történik ilyenkor? Milyen problémák adódhatnak?