Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

#bőrviszketés
2016.06.12.

Mitől viszketünk?

Egy kellemetlen érzés, amellyel kivétel nélkül mindenki találkozik élete során: a viszketés. Mik a viszketés kiváltó okai, hogyan előzhető meg, mik a kezelés, gyógyítás lehetőségei? Járjuk körbe egy kicsit ezt a viszketős témát!

#mellszőrzet
2016.06.11.

Top 4 mellszőrzet növelő étel

Nem is olyan rég volt, mikor a teljesen szőrös mellkassal rendelkezők voltak a valódi férfinak titulált ideálok, nem úgy mint manapság, mikor a David Beckham-éhez hasonló, tükörsima mellkas a divat. A változások ellenére a mellszőr még mindig a férfiasságot jelképezi, bár nem minden férfi képes annyira jelentős mennyiségűt növeszteni, mint például Tom Selleck.

#fül
2016.06.10.

5 érdekesség, amit nem tudtál az emberi fülről

A fül az egyik legcsodálatosabb érzékszervünk. Egyesíti magában a halló- és az egyensúlyozószervet, de nem csupán biológiai funkciókat lát el. Hiszen füleink segítenek abban, hogy egymással kommunikáljunk, és élvezhessük a zene nyújtotta örömöket. Általában nem sokat tudunk róla, pedig sok különlegességet rejt.

#ébredés
2016.06.07.

8 tipp, amivel energikusabbá válhatsz

A következetes ébredési idővel, és a rendszeres étkezéssel felveheted a harcot a kimerültség ellen. Vajon mikor vagyunk a legérzékenyebbek? Mit tehetünk, hogy visszanyerjük az energiánkat?

#műköröm
2016.06.01.

Veszélyes lehet a műköröm?

A műkörmök általában biztonságosak, és nem ártanak a természetes körmeidnek. A komoly problémát az okozhatja, hogyha a műkörmödtől valamilyen fertőzést kapsz el.

#ránc
2016.05.30.

Mit tehetek a mély homlokráncok ellen?

Mi lehet az oka, hogy az utóbbi másfél évben feltűnően elernyedt a homlokomon a bőr? Ha beráncolom, nem simul ki teljesen, nem áll vissza úgy, ahogy másoknál megfigyeltem. A szakértő válaszol.

Tippek a hónalj szőrtelenítéséhez
#hónalj
2016.05.27.

Tippek a hónalj szőrtelenítéséhez

A gyantázás segítségével eltávolíthatod a nem kívánatos szőrszálakat nemcsak a karodról, lábadról, bikinivonaladról, de a hónaljadról is. A legyantázott terület sokkal tovább marad sima, mivel a szőrt a szőrtüszőből is eltávolítod.

#fogszabályzás
2016.05.20.

Fogszabályozás láthatatlanul

A fogak szabályozásának nem csak esztétikai, de egészségügyi okai is lehetnek, gyerekeknél éppúgy, mint felnőtteknél. Dr. Ameri Sahar, fogszabályozó specialista arról beszélt, hogy a modern fogszabályzóknak már nem kell feltétlenül látszani, az eredmények viszont ebben az esetben is jelentősek.

#szőr
2016.05.14.

Túl szőrös vagyok, segítsetek!

"17 éves lány vagyok, és szerintem túl szőrös vagyok, főként a hasamon és a mellemen. A családunkban nem volt még ilyesmire példa. Mit tudok ellene tenni? Örökre ilyen maradok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#mell
2016.05.12.

Így növeld a mellméretedet természetes módon

Vannak olyan lányok, akik elégedettek a mellükkel, mások azonban szeretnék, ha dúsabb idomaik lennének. Jó hír, hogy a megfelelő edzés és étrend természetes úton növelheti a melleid méretét. Sajnos azonban ezek a technikák csak minimális növekedést eredményezhetnek.

#fog
2016.05.01.

Fogfehérítés - Hogyan csináljam?

Sajnos, a szüleim nem tanítottak meg rendesen fogat mosni, és 15 éves koromra besárgultak a fogaim. Emiatt önbizalomhiányom is van. A fogorvostól nagyon félek, ki tudna rajtam segíteni? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#csomó
2016.04.15.

Csomó a mellben: bajt jelez?

A biológiatanárom mesélte, hogy létrejöhetnek növekedés közben csomók a mellben. 16 éves vagyok. Ezek még azok a csomók, vagy valami baj van?

#hormon
2016.04.08.

Túlzott szőrösödés - Mi okozhatja?

A fokozott szőrnövekedés okozta kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak. Dr. Katona Evelin, endokrinológus a hirzutizmus okairól, kezelési lehetőségeiről beszélt.

#visszér
2016.04.04.

Visszeres láb 16 évesen? - A szakértő válaszol

12 éves koromban kezdtek megjelenni a visszerek a lábaimon. De akkor még nem fájt a lábam, semmi komolyabb bajom nem volt... - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.