Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#őszülés
2011.01.01.

Megőszülhetünk a félelemtől?

Az irodalom, a költészet és még egy maroknyi orvosi folyóirat ejtett már szót a haj megőszülésének jelenségéről, melyet ijedtség (sokk, gyász vagy stressz) váltott ki.

#körülmetélés
2010.12.23.

Mindent a körülmetélésről

A körülmetélés egyes kultúrákban vallási előírások miatt és szerint történik. A vallási okok miatt végzett körülmetélés higiéniai okokra vezethető vissza, hiszen a Közel-Keleten az állandó hőség miatt eleve hajlamosabbak voltak a férfiak a fertőzésre.

#vonzerő
2010.12.03.

A vonzerő és az evolúció

A másik személy vonzerejét először a megfigyelő által látottakból lehet lemérni. Aztán mielőtt az orrnak lehetősége lenne „tanácsot“ adni a potenciális testi és lelki kapcsolatról, már rég jól megnéztétek egymást. Legfontosabb tényezők a kor, alkat, haj, öltözködés.

#fityma
2010.12.02.

Rövid fitymafék - Mi a teendő?

14 éves fiú vagyok, és lehet, hogy nekem rövid a fitymafékem. Amikor a péniszemről merev állapotában lehúzom a bőrt, a makkomat a szalag (fitymafék) lefelé húzza.

#ketamin
2010.11.29.

Vizelettartási gondot okoz a ketamin

Kutatók bebizonyították, hogy a ketamin nevű partydrog inkontinenciát, vizelettartási problémát okoz. A szegények kokainjának is nevezett ketaminport szippantó fiatalok vesefunkciói romlanak, epevezeték-gyulladást kaphatnak és májkárosodás is fenyegeti őket.

#testszag
2010.11.27.

Testszag és párválasztás

A testszagnak jelentős szerepe van a párválasztásban. Legtöbbször ugyanis, először kölcsönösen „megszaglásszuk“ egymást, mielőtt közelednénk a másik felé.

#test
2010.11.26.

15 meglepő tény a testedről

Valószínűleg már rengeteg dolgot hallottál arról, hogy mi a jó a testednek és mi nem. Sok ezek közül csak városi legenda, azonban vannak olyanok, amelyek igenis igazak, meghökkentő mivoltuk ellenére.

#iskola
2010.11.19.

Borzalmak az iskolai vécékben

Egy brit kutatás szerint a diákok nagy része kerüli az iskolai mosdók használatát, ugyanis koszosak, valamint sokszor dohányosok vagy erőszakoskodók foglalják el.

#fogamzásgátlás
2010.11.17.

A hormonális fogamzásgátlás

Az általános felfogással ellentétben a fogamzásgátlás nem csupán a nők feladata. Nem csak a lányok rettegnek attól, hogy idő előtt szülőkké lesznek, ugyanez igaz a fiúkra is. Mindkét félnek érdeke a nem kívánt terhesség megelőzése, így tisztában kell lenniük azzal, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésükre, hogy bonyodalmak nélküli, egészséges és kiegyensúlyozott szexuális életük lehessen.

#terhesség
2010.11.16.

Abortusz - Nem érzek majd semmit?

"Valószínűleg terhes vagyok, és nagyon félek, hogy ha abortuszra kerül majd a sor, akkor fájdalmas lesz a beavatkozás. Érzéstelenítés, altatás van ilyenkor? Lelkileg is kivagyok teljesen, nem akarom, hogy testileg is fájjon."

#merevedési zavar
2010.11.12.

Merevedési zavart okozó gyógyszerek

Bár a merevedési zavar főleg az 50-es években járó vagy idősebb felnőtt férfiakat érinti, jó tudnod, hogy mely gyógyszerek lehetnek káros hatással az erekcióra.