Testi problémák, kéz

#Testi problémák #kéz

24 db cikk a témában

#köröm
2014.10.07.

Néhány tény a körömről és ápolásáról

A körömápolás nagyon fontos, nemcsak azért, hogy a külsőd divatos legyen, de már azért is, hogy ápoltnak tűnj. Az ápolatlan kezek/körmök éppúgy lehetnek visszataszítóak, mint a zsíros/korpás haj, épp ezért fontos, hogy törődj vele.

#nyak
2014.06.27.

Mitől fáj a nyakunk?

Alig van olyan, aki ne tapasztalta volna a nyakfájdalmat, amely okai valójában szerteágazóak lehetnek. Dr. Pál Mónika, reumatológus az eredőkről és a kezelés lehetőségeiről beszélt.

#zsibbad
2014.04.16.

Miért zsibbadnak az ujjaim?

Viszonylag gyakori, a lakosság 5-8 százalékánál fordul elő az ujjak zsibbadásával, elfehéredésével járó betegség, mely jelentkezhet önállóan, vagy egyéb kórképek kísérő tüneteként.

#fájdalom
2013.11.26.

A rejtélyes fájdalom

Mindenki érzett már fájdalmat, de valószínűleg csak kevesek gondolkoztak el azon, hogy például miért a lábuk fáj, ha a gerincükkel van probléma, miért nem veszik észre a focisták meccs közben, hogy megsérülnek, és miért fáj az egyik embernek sokkal jobban az, ami a másiknak meg sem kottyan? A fájdalom természetéről dr. Nagy Ildikó, neurológus beszélt.

#kézmosás
2011.11.04.

A kézmosási szokások a körülményektől függenek

A megfelelő minőségű higiéniai felszerelések javítják csak érdemben a kézmosási szokásokat, hajlandóságot − derül ki a svájci CWS-boco magyarországi felméréséből. A vizsgálat első háromnegyed éve alatt a kézmosás, a szappan és törölközőhasználat gyakorisága nagymértékben nőtt az hazai iskolákban a kontrolintézményhez képest.

#iskola
2010.11.19.

Borzalmak az iskolai vécékben

Egy brit kutatás szerint a diákok nagy része kerüli az iskolai mosdók használatát, ugyanis koszosak, valamint sokszor dohányosok vagy erőszakoskodók foglalják el.

#szépségápolás
2010.09.20.

Allergiát okozó szépségápolási szerek

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.

#számítógép
2010.02.19.

A veszélyes számítógépek - 2. rész

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztában legyünk a számítógép veszélyeivel.

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.