Testi problémák, tampon

#Testi problémák #tampon

25 db cikk a témában

#menstruáció
2014.09.28.

Válaszolunk a leggyakoribb női gondokra

Van, ami érdekelne, de eddig nem merted megkérdezni? Összegyűjtöttük a leggyakrabban fölmerülő problémákat, és meg is válaszoltuk őket.

#pms
2014.07.26.

Kérdések és válaszok a menstruációról

A menstruációval kapcsolatban számos olyan kérdés merülhet fel benned, amelyekre választ szeretnél kapni. Összegyűjtöttük a mestruációt érintő legfontosabb kérdéseket, és meg is válaszoljuk azokat.

#menstruáció
2014.01.20.

A nővé érés pillanata

Mindennek eljön az ideje, az első menstruációnak is. Az első menzesz örömteli izgalma mellett kicsit rémisztő is lehet. Abban szeretnénk segíteni neked, hogy első havi vérzésed ne tartogathasson meglepetést számodra!

#pms
2013.12.20.

További kérdések és válaszok a menstruációról

Számos olyan kérdésed lehet a menstruációddal kapcsolatban, amelyet eddig nem mertél megkérdezni az anyukádtól, az orvosodtól, a nővéredtől vagy a barátnődtől. Mi összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és meg is válaszoljuk azokat.

#hasfájás
2012.04.27.

Mi lehet a hasfájás hátterében?

A hasfájás okát gyakran nehéz meghatározni. Életkoronként eltérő lehet, mi okoz hasi fájdalmat. Sajnos a diagnózis felállítását az is nehezíti, hogy a kisebb és a súlyos hasi problémák is ugyanazon tünetekkel kezdődnek.

#felnőtté válás
2011.09.27.

Leggyakoribb kérdések a serdülőkorról - Amit minden lánynak tudni érdemes

Amikor a lányok a pubertáskorba lépnek, akkor a hormonszint ingadozása miatt sok változás megy végbe a testükben kívül és belül is. Ezeket a változásokat nem könnyű megélni, sem fizikálisan, sem lelkileg. A következőkben szakértőnk összeszedte és megválaszolta a tizenévesek leggyakoribb, felnőtté válással kapcsolatos kérdéseit.

#menstruáció
2011.03.23.

Minden, amit a menstruációról tudnod kell 1.

Mi történik menstruációkor a női szervezetben? Talán már akartál beszélni róla anyukáddal vagy apukáddal, de minden alkalommal, amikor kimondtad, hogy "menstruáció," akkor dadogni, hebegni kezdtél.

#menstruáció
2010.07.20.

Menstruációs mesék

A menstruáció megjelenésével válik érvényessé a belépőjegy abba a misztériumba, ami az örökléssel, a genetikával, a folytonossággal, a körkörösséggel mesél a szerelemről, a családi életről, a szexről. Nemi értelemben menthetetlenül az lesz az emberből, ami.

#menstruáció
2009.02.11.

Menstruáció alapismeretek

Nagyon összetett folyamat során válunk nővé és ezek a folyamatok leginkább a kamaszkorban bontakoznak ki. Ekkor kezdenek fejlődni (kisebb-nagyobb mértékben) az úgynevezett "másodlagos nemi jellegek", vagyis a mellek. Az alkat is kezd nőiesedni, a csípő szélesedik, a fenék terebélyesedik. Megkezdődik a menstruálás.