Zöldövezet, állattartás

#Zöldövezet #állattartás

38 db cikk a témában

#óceán
2013.10.04.

Gyorsan romlik az óceánok egészsége

A világ óceánjainak "egészségi állapota" a korábban véltnél jóval gyorsabban romlik - figyelmeztet az óceánok állapotát vizsgáló nemzetközi program (International Programme on the State of the Ocean, IPSO) új jelentése, amely szerint a nagy tengereknek számos fenyegetéssel kell szembenézniük.

#kutya
2013.09.22.

Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb kutyát?

A döntés, hogy menhelyről fogadsz be egy kutyát, több okból is nagyszerű. Nemcsak egy életre szóló barátot fogsz szerezni, de meg is nyitod az otthonod egy rászoruló állat előtt.

#kutya
2012.10.04.

Hogyan neveljünk kölyökkutyát?

Édes kis szőrpamacs csillogó gombszemekkel és sok-sok szeretettel - ilyen egy igazi kölyökkutya, akinek sok törődésre és gondoskodásra van szüksége. Mindezt Te is megadhatod neki. Ha kiskutyát szeretnél, jó, ha tisztában vagy a kutyatartás és ápolás alapszabályaival. Ma van az Állatok Világnapja!

#kutyapiszok
2011.10.01.

Rágódás a kutyagumin

Természetesen minden állat piszkít, de legtöbbjük egy olyan ökorendszerben teszi ezt, ami tudja, mit kell tennie vele. Kutyák és városi utcák? Nem igazán férnek össze...

#kisállat
2011.07.26.

10 tipp madártulajdonosoknak

Természetesen nem tudjuk megvédeni kedvenceinket az összes létező veszélytől, amelyek őket fenyegetik, de ha tudjuk, hogy melyek azok a leggyakoribb okok, amik miatt a madarak állatkórházban végzik, akkor biztos, hogy egyhamar nem kell az állatorvoshoz rohannunk.

#kisállat
2011.05.12.

Meglepő dolgok a házi kedvenceidről 2.

A macskák hihetetlen ügyességgel tudnak a talpukra érkezni leesést követően, mivel rendkívül hajlékony gerincük van, de ez csak kis magasságokra igaz.

#macska
2010.11.28.

Hogyan gondoskodjunk a cicánkról?

Tudtad, hogy egy kis szőrös állat csökkentheti a vérnyomásodat, a szorongásaidat, a depressziódat? Vagy erősítheti az immunrendszered? Mint kiderült, az állattulajdonosok többet kapnak kedvenceinktől a szeretetnél.

#állatvédelem
2010.10.04.

Védd az állatokat!

A Földünkről napról napra tűnnek el újabb és újabb állatfajok az ember tevékenységeinek hibájából, pedig egykor mind része voltak a Földnek. Az állatok pusztulásáért elsősorban az ember terjeszkedése által okozott károk felelősek.