unalmas vagyok a lányoknak

2011.10.31.
Kedves Doktornő! 18 éves fiú vagyok. Még nem volt barátnőm, és egy dolog miatt pesszimista vagyok. Nem vagyok csúnya, vézna vagy igénytelen, hanem egyszerűen érdektelen vagyok a lányoknak. Többször volt olyan, hogy tetszett valaki, jó barátok lettünk, aztán amikor arról volt szó, hogy több is lehetne közöttünk "aranyos kedves fiú vagy, de nem jössz be úgy". Hiába a komoly, elvont beszélgetések, sms versköltés, bókok, apró figyelmességek. A bunkó, iszákos, elkényeztetett fiúk meg kellenek nekik. Én is legyek tróger és akkor talán lenne esélyem??

Szakértőnk válasza a unalmas vagyok a lányoknak kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne akarjál kibújni a bőrödből és egy ennyire más szerepet eljátszani, hiszen úgysem lennél benne hiteles és elvesztenéd az esélyét annak, hogy valóban téged szeressen meg az a lány.

Inkább gondolj bele, mi lehet vonzó a bunkó, elkényeztetett trógerekben és mi lehet az, ami miatt te megmaradsz barátnak, ahelyett, hogy többet akarnának tőled a lányok! Ők valamilyen szinten mindig megközelíthetetlenek, elérhetetlenek lesznek, még egy kapcsolaton belül is. Talán próbáld picit elérhetetlenebbnek mutatni magad te is, ne legyen annyira egyszerű összejönnie veled annak a lánynak, aki megtetszik, hogy már vágyakoznia se legyen érdemes utánad. Legyél nyugodtan kedves, bókolj neki, add a tudtára, hogy tetszik neked, de adj neki egy kis bizonytalanságot is, hadd merüljön fel benne a kérdés, hogy mi van, ha esetleg nem is akarod őt annyira. Lépj néha hátrébb egy kicsit, hadd nyúljon utánad ő is. Biztosan találsz majd olyan lányt, aki megteszi, mert tetszik neki, amilyen vagy és téged akar, nem pedig egy bunkó trógert!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor