Leszbikus szerelem

2014.03.04.
Tisztelt doktornő!
Furcsa dologban kérem válaszát, illetve segítségét! A címben utaltam is rá...
17 éves lány vagyok, néhány hét múlva elérem a felnőttkort. Tudom mi a szerelem, volt már benne részem hál Istennek. De ez most egy teljesen más történet...van egy eléggé távoli rokonom (37 éves!), akibe visszavonhatatlanul beleszerettem...hatalmas szavak ezek tudom..de így van...
Tavaly kezdtük el újra felvenni a kapcsolatot, egy településen élünk, de a sok munkája miatt mégsem találkozunk túl gyakran...sajnos!
Tudom, most egyből azt válaszolná, biztosan valami anyapótlék vagy hasonló...de sajnos nem..nagyon jó kapcsolatban vagyok édesanyámmal, és ez teljesen más. Egyszer egy bulin együtt voltunk még tavaly (családi körű volt), ő meglehetősen ittas volt, és megpróbált megcsókolni..de elfordultam. Erről azóta nem beszéltünk, lehet nem is emlékszik rá, lehet én túlzom el..akkor még semmit sem éreztem, vagy gondoltam..De utána elkezdtünk találkozgatni, sajnos a szüleim nem igazán kedvelik, ezért ezek a találkozók titokban folytak/folynak (ettől olyan izgalmas az egész!)..általában beszélgetünk, esetleg iszogatunk. Mindig iszonyatosan várom, hogy újra lássam, teljesen belezúgtam..a szokásos pillangók a hasamban sosem maradnak el! De elég csak rágondolnom, a pillangók már akkor is repkednek..Reméltem, hogy elmúlik, de már több mint egy éve tart...próbálok ellene tenni, nem keresem..stb., de akkor mindig ő keres, szóval ez nem vált be! Kedveskedik nekem, mindig azt veszi mikor találkozunk, amit a legjobban szeretek...kedvenc virágomat(!) például...De ami a legcsodálatosabb...hogy közeledik valahogyan..megölel, de nem csak mikor elköszönünk, vagy mikor meglát, hanem mikor együtt vagyunk többször is, megsimogat...ezt nem merem bátorításnak venni, de újra és újra elbizonytalanít..
El tudnám képzelni vele az életemet...küzdök az érzés ellen, de egyszerűen pokoli, hogy nem tehetek semmit!!!
Leszbikus kérdés? Nos, a lányok általában nem tetszenek, nem is vonzódom hozzájuk, de voltam már lánnyal..de a fiúkat szeretem..de pont ezért ő teljesen más! Egyáltalán nem csak szexuálisan izgat, hanem most már bizton állíthatom, hogy SZERETEM!
Kérem segítsen! Hogyan tehetnék ez ellen valamit? Illetve vele..hogy akár ez a szerelem beteljesedjen...Vele nem merek erről beszélni, és nem is fogok, kérem, ezt ne is javasolja, mert ehhez gyenge vagyok! Előre is köszönöm segítségét!
Üdvözlettel: E/17

Szakértőnk válasza a Leszbikus szerelem kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt kérdezed, "Hogyan tehetnék ez ellen valamit? Illetve vele..hogy akár ez a szerelem beteljesedjen..." Azt gondolom, először azt lenne fontos eldöntened, hogy mit is akarsz. Belemenni a kapcsolatba, tényleg összejönni a nővel vagy kilépni belőle és mihamarabb továbblépni. Szerintem érdemes ezt tisztábban látnod, mielőtt bármelyik irányba tennél lépéseket. Így elkerülheted, hogy még jobban összezavarodj és összezavard a nőt is. Abban, hogy jobban lásd, mit szeretnél, segíthet, ha kiírod magadból, milyen gondolatok és érzések kavarognak benned, amikor erre a kapcsolatra gondolsz. Utána pedig szedd össze az érveidet mellette is és ellene is!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor