Nagyon tetszik az osztálytársam, hogy közeledjek?

2015.01.16.
Kedves Doktorno!

Elore is elnezest a kerdes hosszaert es ekezet-, helyesirasi hibakert, de telefonrol irok, es igy is sok ido lesz megirni, mert bonyolult a helyzet :/
Tehat arrol lenne szo, hogy az egyik osztalytarsam par honappal ezelott valamiert ramirt facebookon, es elkezdtunk utana beszelgetni. Aztan felvetette hogy jatszunk kerdezz-feleleket. Belementem 1-2 heten keresztul folyamatosan jatszottunk, napi 1-2 orat neha tobbet is. Aztan hirtelen abbahagytuk, majd par napra-hetre ra, en vetette. fel, hogy folytassuk es belement. Megint jatszottunk 1-2 hetig es elertunk a "most"hoz, amikor azon kapom magam, hogy ot nezem es sokat gondolok ra. Kerdesekbol mar kifogytunk (vagyis en nem, de felek feltenni oket, mert azt hinne nyomulok vagy ilyesmi es otthagyna..) ezert mar nem jatszunk. Viszont ugyerzem tetszik :) Szeretnek vele tobb idot tolteni foleg eloben, de szunetekben a barataival van (4-5 baratnojevel) es enis, es ciki lenne meg furcsa, ha egyszer csak veluk kezdenek el logni a szunetekben. Egyutt jarunk Keddenkent Roplabdazni, de ott meg kb. a fel osztaly jelen van meg es ott is inkabb a baratnoivel, lanyokkal beszelget. Kozeledni szeretnek hozza, de valahogy ugy, hogy ne erezze hogy nyomulok es hogy megjobban megismerjem. A lanyrol azt kell tudni hogy 14 eves mint en (5honappal fiatalabb mint en, de ez szerintem nem szamit) es van, mikor nagyon kislanyos es komolytalan, es van amikor komoly, felnottes lany. Mindket "enje" tetszik mert mikor kislanyos akkor olyan szeretnivalo, aranyos, amikor felnottes akkor meg olyan mint egy felnott no. Ha sikerulne tobb idot toltenem vele, kesobb elmondanam neki hogy tetszik, de elobb mindenkepp kene valami jo mod, hogy nyomulas nelkul tobb idot toltsek vele, lehetoleg kettesben, ugy hogy ne legyen kinos a szituacio.
Kerem segitsen, hogy tudnek igy kozeledni? Fontos lenne, mert tenyleg erzem, hogy tetszik, ((megkerdeztem barataimat es szerintuk nem szep, de nekem hirtelen olyan gyonyorunek tunik.)) [ Egyebkent azt vettem eszre, hogy neha o is nez engem es mikor oran nevet valamin, ((mivel mogotte ulok es a mellete levo padsorban)) egybol felem fordul es ramnevet.

Ez jelent valamit? Egyebkent nagyon pasi(marmint parkapcsolat) ellenesnek mondja magat, de szerintem igazabol nem igy erzi.]

Elore is koszonom :)
Soma nubitop

Szakértőnk válasza a Nagyon tetszik az osztálytársam, hogy közeledjek? kérdésre

Kedves Soma!

Mivel a kérdezz- felelek játék során jól megismerhetted ezt a lányt, biztos tudsz róla olyan dolgot, amivel kapcsolatban felvethetnéd egy iskolán kívüli találkozó lehetőségét számára. A kedves közeledést, bókot, figyelmességet pedig kevés lány utasítja vissza. A barátnői lehet, hogy vihogni fognak, de a lényeg, hogy a kiszemelt lánynak tetszik-e.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor