Miért nincs orgazmusom?

2016.06.17.
Kedves Szakértő!
16 éves lány vagyok, a barátommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt. Mindketten szüzek vagyunk. Több hónapja pettingelünk, én már többször is elértem nála orgazmust, neki viszont még soha nem sikerült nekem. Nagyon szeretem őt, szerelmes vagyok belé, de ő nem akar még lefeküdni velem, amíg nem ér el nálam orgazmust. Próbálta már szájjal és kézzel is, tényleg nagyon türelmes és kedves velem ezen a téren, de mindketten szeretnénk már tovább lépni a következő szintre.
Az egész olyan, hogy az elején még nagyon fel vagyok izgulva, a nedvességgel sincs baj, de egy idő után hirtelen, egy pillanat alatt ez elmúlik, összeszűkülök, gyakran fáj már és végül abbahagyja. Ettől függetlenül szoktam ezeket élvezni, persze amíg ez a pillanat el nem jön.
Sok mindennek utánanéztem a témában, és egyértelműnek tűnt, hogy a maszturbálással kéne megpróbálkoznom. Többször is próbáltam már, de egyszrűen nem megy. Sem fantáziálással, sem pornóval vagy akármim mással. Igazából csak a barátom képes eléggé felizgatni.
Mindig meg tudjuk beszélni az ilyen jellegű problémáinkat, de már ő is tanácstalan.
Mi lehet a baj velem? Min kéne változtatni? Ezek ellenére azért szexelhetünk?

Szakértőnk válasza a Miért nincs orgazmusom? kérdésre

Kedves Levélíró! Az orgazmus elérése egyrészt szexuális együttlét (nem feltétlenül csak előjáték vagy pettingelés) valamint türelem és tapasztalat függvénye. Azért nem megy, múlik el, stb. mert nem elég felszabadult és tapasztalt egyikőtök sem, ami ebben az életkorban természetes és nem is lenne jó ha másképp lenne. Türelem meghitt környezet szükséges és nem biztos hogy szexuális aktus mellett is rögtön sikerülni fog, van hogy évek míg valaki a saját teste működését kitapasztalja, nemhogy a másikét. Mindenesetre fordított a sorrend, nem az orgazmus biztos elérése után szokás sort keríteni az első együttlétre. És persze fontos a teljesen biztonságos védekezés óvszerrel, hogy amiatt se keljen aggódni.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor