Hírek

#csoki
2011.03.01.

A csokoládé a jövő étele?

A Valentin napra kapott édes csokik, azt mutatják, hogy kedvesed törődik az egészségeddel, jobban, mint a szíveddel.

#korkülönbség
2011.03.01.

A korkülönbség buktatói

Sok tanulmányt olvashatunk manapság a különféle kapcsolatokról, többek között a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatokról. Azok a lányok, akik 18 alatt egy jóval idősebb partnert választanak, sokkal nagyobb eséllyel bonyolódnak bele a szexbe.

#fogamzásgátlás
2011.02.28.

A fogamzásgátlás és fajtái

Ha nemi életet élsz, vagy csak szeretnél, el kell gondolkodnod azon, hogy melyik fogamzásgátló módszert választod. A problémát az jelenti, hogy a módszerek nem mindegyike alkalmazható a kamaszok körében.

#facebook
2011.02.28.

A Facebookon is veszélyek leselkednek a tinikre

Barátok online keresése és az online barátkozás a közösségi oldalakon a jelenlegi trend, amelyet szinte minden tini követ. A Facebook, amely a világ legnagyobb közösségi oldala, 500 millió felhasználóval büszkélkedhet.

#facebook
2011.02.27.

A nők azt szeretik, ha bonyolult

Egy gyors szerelem lecke, különösen azok a fiúk számára, akik a lányokat kedvelik. Ha egy új lány tetszik, akármit teszel, ne engedd, hogy megtudja. Egy új kutatás szerint, ami a Facebook bevonásával készült, a nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak leginkább, akik nehezen megszerezhetőnek tűnnek.

#élelmiszer
2011.02.27.

A 10 legegészségesebb élelmiszer

Nem kell egyből olyan ijesztő dolgokra gondolni, mint a búzacsíra, a búzakorpa vagy a tofu. Ugyanis a listát nem biomániás, vegetáriánus emberkék állították össze, hanem olyanok, akik próbáltak tekintettel lenni mindenki ízlésére, kérdés az, hogy mennyire sikerült.

#testvér
2011.02.26.

A testvérem az exemmel randizik!

„A napokban megtudtam, hogy a testvérem a volt barátommal kezdett el randizni. Mindkettőjüknek elmondtam, hogy nem igazán örülök neki, azok után, amit a fiú rólam/nekem mondott.”

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#ajakbalzsam
2011.02.26.

Az ajakbalzsam függőséget okozhat?

A kérdés benned is felmerülhetett, ha már a téli szezon ötödik ajakbalzsamját „fogyasztod” ezen a hideg, barátságtalan napon. „Lehet, hogy függővé váltam?” A válasz valószínűleg igen.

#zaklatás
2011.02.24.

Gyerek terror: minden tizedik tini áldozat!

Ma már szinte minden gyermeket fenyeget az internetes terrorizálás. Egy legutóbbi felmérés szerint pedig minden 10. gyermek áldozatul is esik ennek. Ez a kutatás megerősítette az internetes zaklatás jelenségét és azt, hogy a lányok sokkal inkább célpontok, mint a fiúk. A zaklatók legtöbbje szöveges üzenetekkel próbálkozik…

#energiaital
2011.02.24.

A cukormentes energiaital segíthet a fogyásban?

Sajnos a csodarecept a súlycsökkenésre és a felpörgésre nem egy fémdobozban rejlik. Az energiaitaloknak magas a koffeintartalmuk, amitől sokkal éberebb leszel, a fáradtságot és az unalmadat is elnyomja.

#pénzügy
2011.02.24.

7 fontos pénzügyi lecke tiniknek

Nem hibáztathatók a gyerekek amiatt, hogy tudatlanok a saját pénzügyeik tekintetében, főleg ha szüleik sem bánnak jól az anyagiakkal. Viszont továbbadni a stafétabotot most már nem megoldás erre az egyre növekvő problémára.