Hírek

#mell
2011.01.21.

Hogyan tehetem nagyobbá a melleimet?

Noha számos termék és módszer (krémek, bizonyos testgyakorlatok) ígér nagyobb mellet, ezek megvásárlása csupa pénzkidobás, mert nem használnak.

#modell
2011.01.20.

Szőrtelen modellek: Mi a titkuk?

Kedves szakértő! Hogyan lehetséges az, hogy akármit nézek a TV-ben a fiúknak ott teljesen tökéletes és szőrtelen testük van? A legtöbbjüknek valószínűleg nem volt felnőtt vagy tini korában sima a háta, lába vagy a feneke! Mit használhatnak?

#fog
2011.01.20.

Mi a teendő, ha kiütötték a fogad?

Ha azt hallod, valakinek kiütötték a fogát, elsőnek talán a verekedés jut eszedbe. Ám ez a baleset a sportolás hevében is előfordulhat, különösen hokizás, focizás, vagy a küzdősportok esetén. És a biciklis balesetekről még nem is beszéltünk… Jó hír azonban, hogy a kiütött fog megmenthető!

#recept
2011.01.19.

Feketeerdő torta lisztérzékenyeknek

Igazi ínyencséggel szolgálunk mostani receptünkben. A feketeerdő torta egy olyan receptjével ismertetünk meg, amelyet lisztérzékenységben szenvedők és hízni vágyók is bátran fogyaszthatnak.

#terhes
2011.01.18.

Biztos, hogy részeg voltam, de szexeltem is?

Sajnos, nagyon csúnyán felöntöttem a garatra, így nem igazán emlékszem tisztán az egész estére, de szerintem lehet, hogy lefeküdtem valakivel. Így most nem igazán tudom, hogy terhes lehetek-e vagy sem. Ezelőtt még sohasem szexeltem – feltéve, hogy most tényleg megtörtént az aktus. Kérem, segítsen!

#üdítőital
2011.01.17.

Csont-és vesekárosító üdítők

Azok a fiatalok, akik gyakran fogyasztanak üdítőitalt, kevés ásványi anyagot juttatnak csontjaikba, melyek kevésbé lesznek stabilak, ezáltal megnő a csontritkulás kialakulásának esélye. A szénsavas üdítők fokozott fogyasztása ráadásul a nőknél vesebetegséget is okozhat.

#fájdalmas szex
2011.01.14.

Nagyon fáj a behatolás

"Barátnőmnek nagyon fáj a behatolás, és nem sikerült behatolni mert annyira fájt neki. Ezen hogy lehet segíteni? Holnap újra megpróbálnánk."

#gyerekvállalás
2011.01.11.

Gyereket szeretnék, de még csak 18 vagyok!

Állandóan azon jár az agyam, hogy bárcsak lehetne egy babám. Igen, tudom, még az egész élet előttem áll, de akárhányszor belegondolok, hogy még várnom kell 5-10 évet, úgy érzem üres az életem. Habár a barátom nyilvánvalóan nem értene velem egyet, tudom, hogy mellettem maradna, ha teherbe esnék.

#csontvelő
2011.01.10.

Életet ajándékozott karácsonyra

Egy angliai kisfiú, Robert, a legfurcsább, egyben a lehető legértékesebb karácsonyi ajándékot adja öccsének, történetesen a saját csontvelőjét!