Hírek

#karácsony
2009.12.16.

Kreáljatok új ajándékozási hagyományokat!

A tökéletes ajándék kiválasztása szeretteidnek sok stresszel és pénzzel jár. Miért nem változtattok az ajándékozási hagyományokon? Ahelyett, hogy ugyanolyan és drága ajándékokat vásároltok minden évben, válasszatok egy témát, és válasszatok ajándékot annak megfelelően!

#kapcsolat
2009.12.15.

Kötelezettségeink a kapcsolatban

A legtöbb kapcsolatban felelősek vagyunk saját tetteinkért, és azért is, hogy a másik mit tesz, hisz kihatása lehet ránk. Néha a másik igényei miatt aggódunk, de eközben gyakran elfelejtjük a saját szükségleteinket. Vagy másik esetben pedig csak a saját érdekeinket helyezzük előtérbe, és a másik szükségleteit szorítjuk háttérbe. Ha tudjuk a kötelezettségeinket, az nagyban hozzájárulhat, egy komoly, egyenlő és egészséges kapcsolathoz. És ami a legjobb, hogy a legtöbb felelősségről szóló alapszabály könnyűszerrel alkalmazható az összes többi kapcsolatunkra is.

#recept
2009.12.12.

Mandulás muffin liszt-és laktózérzékenyeknek

Íme egy mindenki által könnyen és gyorsan elkészíthető, igazi karácsonyi süti! Melegen ajánljuk liszt-és laktózérzékenyeknek, csontritkulásosoknak és hízni vágyóknak is.

#H1N1
2009.12.09.

Honnan tudhatod, hogy ez H1N1?

Az új influenzára utalnak a tüneteid? Mit tegyél, ha elképzelhető, hogy H1N1 vírussal fertőződtél meg? Tesztünk segítségével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.

#szűz
2009.12.08.

Szűz vagy?

A szüzességnek nincs pontos, egyértelmű definíciója. Amíg néhányak szerint az orális szex egyenlő a szüzességed elvesztésével, mások azt mondják szüzek, amíg nem közösülnek.

#serdülőkori terhesség
2009.12.05.

Tini-anyukák

Néhány évtizeddel ezelőttig a nők tizenévesen adtak életet első gyermeküknek. Az első menstruáció utáni néhány évben gyorsan férjhez adták őket, és hatékony fogamzásgátlás híján nem sokkal a házasság megkötése után teherbe is estek. Valójában több fiatal anyuka volt a ’60-as években, mint manapság, de van egy nagy különbség az akkori és a mai helyzet között: akkoriban a gyermekek többsége családba született - ma ez nem így van.

#allergia
2009.12.04.

Allergiások és a H1N1 influenza

Az influenza járvány idején a saját lakásunkban vagyunk a legnagyobb biztonságban. De milyen is az ideális lakás az influenza átvészelésére? Mire figyeljenek oda az allergiások? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre gyűjtöttük össze a válaszokat

#elhízás
2009.12.02.

Túlsúlyos iskolásból szívbeteg felnőtt?

A gyermekkorban jelentkező és 6-7 éves kor után is tartósan fennálló túlsúly nagymértékben növeli a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

#csokoládé
2009.12.02.

Nátha ellen csokit!

Szinte nincs olyan, aki ellent tudna állni egy szelet finom csoki adta élvezetnek, noha tudjuk, hogy hízlal. Bridget Jones-hoz hasonlóan lányok tucatjainak nyújt vigaszt a lelki problémákra, ugyanakkor pattanások tucatjai jelennek meg tőle az arcunkon. A Mikulás napi csokihegyek aktualitásával itt az ideje, hogy megtudjuk: a csoki vajon édes élvezet, vagy csábító bűn?

#barátnő
2009.12.02.

10 dolog, amiről ne tudjon a barátnőd

Hogyha a kapcsolatod komolyabbra fordul egy lánnyal, fontos tudnod, melyek azok a témák, amiket jobb ha kerülsz.. Minden férfinak vannak negatív tulajdonságai, melyek nekünk fel sem tűnnek, viszont számos ilyen tulajdonság elindítja a piros vészjelzőt a lányok tudatában, és ezt jobb, ha elkerülöd.. Ez itt ismét a top 10, avagy miről ne tudjon a barátnőd

#bébicsősz
2009.12.01.

Légy körültekintő bébicsősz!

Ha gyerek(ek) felügyeletét vállalod, vannak dolgok amikről tudnod kell: információk, amiket jó ha megkapsz a szülőktől annak érdekében, hogy biztosítsd a magad és gyermek biztonságát is.