Hírek

#tartármártás
2009.08.01.

Tartármártást lisztérzékenyeknek

Bizonyára már Te is kóstoltad és biztosan ízlett is... Rántott húsok, sajtok kiváló kiegészítői lehetnek a tartármártások. De hogy is készül ez a kis ízfokozó csoda? Lisztérzékenyekre is gondoltunk receptünkben!

#allergia
2009.08.01.

Történelmi allergiások

Az allergiát napjaink betegségének tartják, holott e kór az érintettek életét már az ókorban is pokollá tette.

#haj
2009.07.30.

Újabb tippek a csodás nyári frizurához

Még a kánikulában is megtarthatod hajad ragyogását, megvédheted a kiszáradástól, vigyázhatsz a színére és elkerülheted a zsírosodást, ha megfogadod tanácsainkat.

#leves
2009.07.25.

Frankfurti leves lisztérzékenyeknek

A menzán étkezők biztosan ismerik, de nagy népszerűségnek örvend a sulin kívül is a frankfurti leves. Receptünk lisztérzékenyek számára is ideális lehet!

#párkapcsolat
2009.07.24.

A boldog párkapcsolatok titkai

Egy jó kapcsolat nem működik magától – tenni kell érte. Csokorba gyűjtöttük nektek, mire érdemes odafigyelni, hogy szerelmetek tartós maradhasson.

#köröm
2009.07.23.

Tényleg kalciumhiánytól töredezett a köröm?

Két dolog van a testeden, ami halott. Ezen azt értsd, hogy nem élő szövetek alkotják: a hajad és a körmöd. Azok a részeink, amit vágunk, formázunk, és amelyekre oly sok időt és pénzt fordítunk!

#tyúkleves
2009.07.23.

Görög rizses tyúkleves lisztérzékenyeknek

A nyár alkalmával nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő folyadékháztartásra. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget mindenkinek, de leginkább a lisztérzékenyeknek.

#költözés
2009.07.22.

A költözködés veszélyei

Az életük során háromnál több alkalommal lakóhelyet változtató fiatalok között sokkal magasabb az öngyilkossági kísérletek aránya. A szülők figyelmét sokszor annyira lekötik a költözés részletei, hogy észre sem veszik, a változás mekkora hatást gyakorol gyermekük lelki világára.

#vízhasználat
2009.07.22.

Felelősen is lehetünk szépek

A szépség alapja testünk legfontosabb alkotó eleme, a víz. Mindez könnyen elérhető a fejlett országok lakói számára, de eszünkbe jut-e, amikor félálomban kinyitjuk a csapot, hogy mekkora kincs a „kék arany”? A víz érték, használj annyit, amennyire szükséged van - segíts azoknak, akiknek kevés jut belőle!

#szex
2009.07.20.

Szado-mazochizmus

A mazochizmus a szexuális perverziók közé tartozik, amelyben a szexuális kielégülés a személy által igényelt szenvedéshez vagy megalázáshoz kötődik.