Hírek

#Gyarmati Anna
2009.04.01.

Gyarmati Anna

A KamaszPanasz tini szerkesztője.

#playstation
2009.03.30.

A túl sok PlayStation fájdalmas bütyköket okozhat

Játékosok vigyázat! A kontroller túl szoros markolása, és a gombok erőteljes nyomogatása egy újfajta, eddig nem ismert bőrbetegséget okoz, melyet a tenyéren keletkező fájdalmas kinövések, dudorok jellemeznek

#recept
2009.03.22.

Tejszínes-sajtos újburgonya

Igazi ebédre való csemege mindazoknak, akik kedvelik a húsmentes ételeket. Finom, laktató, tápláló. Kell ettől több?

#technika
2009.03.16.

A technika előnyei

Kevés kérdésről olyan megoszlóak a vélemények, mint a technikáról. Ha sorra vesszük, az áldásait és az átkait, majdnem egálban vagyunk.

#madárinfluenza
2009.03.13.

A gyilkos járvány: madárinfluenza

A híradásokban már biztosan hallottál a madárinfluenzáról. Mi is ez a betegség valójában? Kell-e aggódnod miatta? Efféle kérdésekre kerestük a választ.

#randevú
2009.03.10.

Légy ott!

Hol? Tudod, arról az izgi dologról van szó, ahol mindenki hozza a formáját. Ami nélkül elképzelhetetlen egy kapcsolat. Amiről olyan jól lehet dumálni másnap a suliban. Amit mindenki szeret, mert olyan kedves és izgató.

#csapatépítő sportok
2009.03.09.

Kalandra fel! - Mozgás, kicsit másképp

Napjainkban a számítógép szinte minden valós szórakozást elvesz, ezáltal alig jut időnk egymásra, a barátokra, és arra, hogy kikapcsolódjunk, vagy éppen mozogjunk egyet.

#pattanás
2009.03.07.

Pattanások - minden tinédzser rémálma

A kamaszkor tipikus velejárója és természetesen mindannyiunk által gyűlölt "jelenség". Úgy gondoljuk szövetkezett ellenünk az ég, amikor randi, esküvő vagy buli előtt meglátjuk a hatalmas és gennyes piros pöttyöt az arcunkon.

#skizofrén
2009.03.02.

Híres skizofrének

A skizofrénia egy olyan mentális betegség, amely külső szemlélőknek elég ijesztően hathat. Bár kevés a pontos adat arról, hogy hány embert érint világszerte, íme egy lista, amelyben a leghíresebb tudathasadásos embereket láthatjátok.

#plasztikai sebészet
2009.02.28.

A kés alatt kiterülve - plasztikai sebészet fiatal korban

Amikor meghallod a plasztikai sebészet kifejezést, ki és mi jut róla eszedbe? Az öregedés jeleit eltüntetni próbáló hollywood-i sztárok? A gyomruk, mellük, egyéb testrészeik méretén a TV műsorok sugalmazása alapján változtatni akaró emberek? Esetleg egy gyermek, akinek az állkapcsát kellett helyreállítani egy súlyos kutyaharapás után? Vagy talán egy, az anyajegyét lézersugárral kezeltető hölgy?

#tejföl
2009.02.27.

Gomba tejfölös-sajtos mártásban

Sajt, gomba, tejföl. Ezen trió alkalmazása mindig is valami nagyon finomat tartogat számunkra. Íme hát egy recept, melyet direkt cukorbetegekre szabtunk. De fogyaszthatják azok is, akik szeretik a különlegességeket.

#krokett
2009.02.25.

Krokett lisztérzékenyeknek

Érzékenyebb gyomrúak és lisztérzékenyek figyelem! Az alábbi receptkülönlegesség mindkét betegséggel rendelkezők nyugodtan fogyaszthatják.

#önvagdosás
2009.02.25.

Önvagdosás

Megsebesíted, vagy megvágod magad egy hegyes tárggyal - ezt hívják önvagdosásnak. A legtöbb önvagdosó lány, de persze fiúk is csinálják. Azok, akik megvágják magukat általában a csuklójukon, karjukon, lábukon, esetleg a hasukon teszik.

#örökbefogadás
2009.02.23.

Örökbefogadás

Igen nehéz és kényes téma. Az örökbefogadás tényének feldolgozása egy fiatal számára rendkívül nagy törést okozhat a lelki életében, ha azt a nevelőszülők nem a megfelelő módon és időben közlik. Azonban ha a kiegyensúlyozott és harmonikus légkörben nevelődik mindez könnyen átvészelhető.

#szolárium
2009.02.23.

A szoláriumról

Főleg ezeken a borús téli napokon, amiken már igazán várjuk az első tavaszi napsugarakat, fontos lehet, hogy felviduljunk. Ezt elérhetjük úgy, hogy elmegyünk szoláriumba. Azonban, mint oly sok mindenre, erre is fontos szabályok vonatkoznak.