Lélek

#Lélek

1436 db cikk a témában

A flörtölés trükkjei
#flört
2020.10.24.

A flörtölés trükkjei

Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelteddel!

#okos
2020.10.19.

Így növeld a teljesítményedet napról napra

Mindnyájan szeretnénk okosabbak lenni, így ahelyett, hogy a genetikát okolnád, próbáld ki az általunk javasolt 5 módszert, amivel fejlesztheted a teljesítményedet. Egyszerűek, mókásak és egyikük még a TV nézést is magába foglalja.

#hajevés
2020.10.15.

Hajevés - Hogyan tudnék leszokni róla?

Szeretnék leszokni a "hajevésről", de valahogy sehogy sem sikerül. Régebben szép hosszú hajam volt, most meg olyan rövid, hogy sokszor egyedül érzem magam, mert az összes osztálytársamnak hosszú és dús haja van. Anyuék úgy érzem, nem hisznek nekem, amikor azt mondom, hogy már próbáltam leszokni róla, de nem sikerült. - A szakértő válaszol.

#válás
2020.10.11.

Csonka családban élni

Kettő helyett egy szülővel élni együtt komoly érzelmi törést, lelki kavarodást okozhat. Egy haláleset vagy válás teljesen megváltoztatja addigi életed. Persze, szereted a gondoskodó nagyszülőt és nagybácsit is, azonban lelked mélyén mindennapi, ép, anyás-apás családról álmodsz.

#exbarát
2020.09.24.

Így kerüld a kapcsolatot az exeddel

Mindannyian éreztük már úgy egy szakítás után, hogy jó lenne mégis újra kapcsolatba lépni az exbarátunkkal vagy exbarátnőnkkel. Egy idő után lehetséges, hogy úgy érzed, össze szeretnél vele jönni, vagy újra át szeretnéd élni a régi emlékeket - ám ez nem jó ötlet! A következő alkalommal, amikor késztetést érzel rá, emlékezz vissza ezekre a tippekre, és többet nem fogsz neki írni!

Legjobb randihelyek, tippeket adunk
#randi
2020.09.20.

Legjobb randihelyek, tippeket adunk

Az első randi örök élmény marad egy kapcsolatban, sokszor utána is, ezért nem árt emlékezetessé tenni. Nagyon sok múlhat a megfelelő hely kiválasztásán. Cikkünkben szeretnénk tippeket adni a tanácstalan kezdőknek. Jó randizást!

#erőszak
2020.09.18.

Felépülés az erőszak után

Miért olyan nehéz megszabadulni a traumáktól? Legszívesebben elfejtenénk mindazt, ami történt, de ez nem ilyen egyszerű. Miért? Miért nem beszélnek az áldozatok? Miért hiszik azt az emberek, hogy az áldozat is hibás?

#optimizmus
2020.09.13.

Optimizmus, pesszimizmus vagy realizmus?

A dolgoknak mindig csak a borús oldalát látod? Igaz az, hogy ne legyünk túlzottan optimisták? Mi a különbség a realisztikus és az optimista között?

Mikor mondd: szeretlek?
#párkapcsolat
2020.09.06.

Mikor mondd: szeretlek?

Függetlenül attól, hogy randizol vagy párkapcsolatban élsz valakivel, nagyon erős érzéseket táplálhatsz a partnered iránt. Ezek az érzések annyira erőssé válhatnak, hogy beleszeretsz a tásadba. De mikor jön el annak az ideje, hogy elmondd, mit is érzel pontosan? Ennek az egy szónak hatalmas a jelentősége. Ezt figyelembe véve megmutatjuk, hogyan döntsd el, mikor mondd: „szeretlek” .

#randi
2020.09.05.

Mit tegyél az első randi végén?

Az első randi mindig vicces, izgalmas, és tele van bonyodalommal. Vajon jól kijöttök majd? Sok közös lesz bennetek? Fogtok tudni beszélgetni? Amíg minden idődet és energiádat arra fordítod, hogyan viselkedj a randi alatt, ugyanolyan fontos figyelmet fordítani arra is, hogyan fejeződjön be egy első randi. Összességében lehet, hogy úgy válsz el a másiktól, hogy tényleg látni akarod még (vagy soha többé nem akarod látni), de lehetséges, hogy rossz jeleket küldesz felé.

#flört
2020.08.30.

Tetszik, szemeztek... Hogyan tovább?

Hogyan érjük el, hogy beszéljünk? Mit mondjak neki? Vajon észrevett? - Ezek azok az égető problémák, amik felvillanyozzák a mindennapos iskolába buszozást, de ugyanakkor magukban hordozzák a kétségeket is. - Most miért nem nézett rám?

#x-generáció
2020.08.28.

X, Y és Z-generáció

Ha nagymamánkat kérdeznénk, hogy mi is az a WOW, MMORPG, skype, bootolás, like vagy LOL, akkor szerencsés, ha legalább az egyik kérdést meg tudja válaszolni. A kérdés persze fordítva is igaz, ki tudja azt, hogy mikor és hogyan kell elültetni a palántát, hogyan kell kacsát nevelni vagy mikor kell permetezni a szőlőt?

#bántalmazás
2020.08.14.

Én vagyok a hibás?

A fizikai bántalmazásokat lehet kategorizálni, a szóbelit kevésbé. Egy valami közös: mindkét esetben megpróbálhatjuk „felmenteni” a tettei alól a bántalmazót.

#dühkitörés
2020.08.01.

A harag és a dühkitörések kezelése

Gyakran előfordul, hogy a nap során felgyülemlett haragot és idegességet épp a hozzánk legközelebb álló személyre zúdítjuk. Tanuld meg, hogyan kerülheted el, hogy a dühödet másokon töltsd ki.