Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#önértékelési probléma
2017.05.01.

Hogyan lehet nagyobb önbizalmad?

Önértékelési problémákkal szinte mindenki találkozik élete során. Vannak társaink, barátaink, ismerőseink, akikkel óhatatlanul összehasonlítjuk magunkat. Tőlünk függ, hogy mit kezdünk ezzel az összehasonlítással: leértékeljük, túlértékeljük magunkat vagy elfogadva a különbségeket bízunk saját képességeinkben.

#randi
2017.04.30.

Miért nem hív?

Jól sikerült az első randi, nagy reményekkel búcsúztatok el egymástól, sőt, megadtad neki a számodat is. Egyre nyugtalanabb vagy, nem tudod miért nem hív, azon töprengsz, hogy hol rontottad el. Íme, 10 lehetséges ok, amiért többé nem hívott fel.

#szakítás
2017.04.28.

Szakítás után is érezd jól magad!

Ha vége a kapcsolatnak, gyakran nehéz újra visszarázódni a mindennapokba: kell egy kis extra löket, hogy újra boldog legyél. Fusd végig ezt a listát, amely tele van olyan tippekkel, amiktől boldog lehetsz, és ismét jól érezheted magad a bőrödben. Azután írd le a neked tetszőket, és tartsd magadnál, hogy bármikor elővehesd, amikor szükséged van egy kis instant boldogságra!

#öngyilkosság
2017.04.24.

Az öngyilkos gondolatok leküzdése

Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz. Azért tragikusabb mindennél, mert az esetek nagyobb hányadában meg lehetne előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot, vagy másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel és azzal, miképp juthatunk azonnali segítséghez és szakszerű kezeléshez. Életet menthetsz ezzel: a sajátodat vagy valaki másét.

#barátság
2017.04.21.

Ha a legjobb barátod féltékeny rád

Majdnem minden tini életében eljön az a pillanat, amikor rájön, hogy a barátja féltékeny rá. Mindegy, hogy arra féltékeny, hogy ki vagy, hogy mit tettél, vagy hogy mid van. Ez az érzés tönkreteheti a barátságotokat.

#párkapcsolat
2017.04.18.

6 dolog, amit nem szabad tolerálnod egy kapcsolatban

Nagyon sok dolog van, amit sosem szabad tolerálnod egy párkapcsolatban, bár ezekből a legtöbbet sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. Nem mindig könnyű kilépni egy kapcsolatból, még akkor se, ha a józan eszünk azt is súgja, hogy valamilyen okból nem kellene együtt lennünk valakivel.

#unalom
2017.04.17.

Unalom helyett érezd jól magad!

Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán? Segítünk kitörni ebből a körből!

#szerelem
2017.04.15.

Szerelem első látásra. Létezik?

Valószínűleg már rengeteg slágert hallottál, és mozifilmet, sorozatot láttál, ahol az emberek hipp-hopp egymásba habarodnak. Így szépen lassan te is elhiszed, hogy a szerelem első látásra igenis létezik, és bárkivel, bárhol megtörténhet.

#húsvét
2017.04.14.

Húsvéti nyuszit szeretnél?

Húsvétkor a locsolkodás mellett a tojásoké és a nyusziké a főszerep. Nem is csoda, hiszen a Húsvét egyik szimbóluma a nyuszi. A szülők a gyermekeik kérlelésére, könyörgésére még élő állat megvásárlására is képesek.

#hódítás
2017.04.13.

Hogyan vágódj be a srácnál?

Te vagy az álomnő, csak ezt a kiszemelt srác még nem tudja? Nem csak vele kell elhitetni, a család és a haverok is igen fontosak! Íme, néhány tipp, amivel megmutathatod egy fiúnk, hogy érdemes rád odafigyelnie.

#csók
2017.04.10.

Mikor nem érdemes folytatni egy kapcsolatot?

Amikor megismerkedsz valakivel, nem gondolsz arra, hogy egyszer majd véget ér. Ám mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor sem, ha a pár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.

#szerelem
2017.04.07.

6 jel, hogy nem vagy igazán szerelmes

Szóval szerelmes vagy. De vajon tényleg? Megeshet velünk, hogy amikor az érzések sokasága kavarog bennünk, akkor félreértelmezhetjük egyiket-másikat. Így van ez az egyik legjobb érzéssel, a szerelemmel is. Íme, 6 jel, ami arra utal, hogy igazából nem vagy szerelmes.

#optimista
2017.04.05.

12 tipp, ami segít pozitívabban gondolkodni

Az optimizmus erősíti az immunrendszert, segít, hogy egészségesebb életvitelt folytassunk. Az optimisták elégedettebbek, jobban figyelnek magukra, emellett hosszabb életre van kilátásuk, míg a legtöbb pesszimistának magasabb a vérnyomása, idegesebb és a depresszióra hajlamosabb.