Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#szülő
2014.07.06.

Patchwork családok

Egy anyuka kissé tépelődve mesélte, hogy különös élménnyel jött haza a szülői értekezletről. Újdonsült kisiskolás csemetéje igen ritka helyzetben van az osztályközösségben: az eredeti családjában él. Évtizedek alatt nagyot változott a világ. A válások elszaporodásával egyre gyakoribb, hogy a gyermekeket valamelyik szülő egyedül neveli. Mi történik, ha újraházasodnak a szülők?

#bébiszitter
2014.07.03.

Bébiszittelési alapok – 1. rész

Talán mindig is bébiszitterkedtél, és az öcsikédtől kezdve a szomszéd gyerekekig mindenkire vigyáztál már. Talán csak az első munkád a gyerekfelügyelet. Bárhogy is csöppentél bele, legyél új vagy régi „harcos”, a bébiszittelés jó módja a gyerekekkel való időtöltésnek és a pénzkeresésnek.

#bébiszitter
2014.07.02.

Készen állsz a bébiszitterkedésre?

Ha középiskolás vagy, akkor sajnos nem válogathatsz sok munkalehetőség közül. A bébiszitterkedés még mindig az egyik legjobb, és az egyik legnépszerűbb munka a fiatalok körében. Sokak számára pedig ez életük legelső állása. De mint minden állásnak, ennek is megvannak a maga szabályai, amelyeket meg kell ismerned, mielőtt munkát vállalnál.

#magas
2014.06.26.

A fiúk és a párkapcsolat

A fiúk és a lányok természetüknél fogva másként élik meg a párkapcsolatot. Milyennek látják a fiúk a kapcsolatot?

#szakítás
2014.06.25.

6 biztos jel, hogy szakítani akar!

Ritkábban hív? Már nem bókol annyit? Nem olyan figyelmes, mint eleinte? Számos jel utal arra, hogy a pasid már nem lát fantáziát a kettőtök kapcsolatában, és szakítani akar.

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?
#magas
2014.06.24.

Hogyan hívd fel magadra egy lány figyelmét?

Már régóta tetszik egy lány az osztályból, de rád se hederít? Az a szép lány a reggeli buszról azt se tudja, hogy létezel? Összeszedtük, mit kell tenned ahhoz, hogy felhívd a választottad figyelmét magadra, és pozitív benyomást kelts.

#magas
2014.06.16.

Magasabb vagyok a barátomnál

Kedves Alice! Van egy barátom, akit nagyon szeretek, de mindenki cukkol amiatt, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nálam. Tudom, hogy nem kellene emiatt aggódnom, de zavar, hogy a többiek nem képesek elfogadni a tényt, hogy olyannal járok, aki alacsonyabb nálam.

Hogyan hívj el egy lányt randizni?
#randizni
2014.06.06.

Hogyan hívj el egy lányt randizni?

Kedvelsz egy lányt, és szeretnéd, hogy ő is viszonozza ezt az érzést. Talán még azt is szeretnéd, hogy a barátnőd legyen. Hogyan valósíthatod ezt meg? Igazából nem létezik mindenkire vonatkozó előírás, szabály – hiszen minden lány egyedi és különleges – de nagyban növelheted az esélyeidet, ha az alábbi, egyszerű tanácsokat követed.

#stressz
2014.05.22.

Stresszkezelés felsőfokon

Mit tehetünk a stressz ellen a szürke iskolai hétköznapokban? Hasznos technikák iskolakezdéshez.

#barát
2014.05.20.

Mit tehetsz szakítás után?

Nagyon fájdalmas lehet az, amikor elengedjük azt, akit szeretünk. Pláne akkor, ha derült égből villámcsapásként érkezik a szakítás. Nem könnyű, ez tény, de túlélhető a szakítás.

#zaklat
2014.05.16.

Szexuális zaklatás: amit tudni érdemes róla

A szexuális zaklatás sajnos egyre gyakoribb és sokrétűbb manapság, mint pár évvel ezelőtt volt. Tudtad, hogy zaklatásnak számít például erotikus képek küldözgetése, vagy ízléstelen viccek, megjegyzések tétele is? Összeszedtük, hogy mit kell tudnod róla és hogyan védekezhetsz ellene.