Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

241 db cikk a témában

#csók
2015.01.21.

Hogyan kerüld el a kínos hallgatást randi közben?

Voltál már olyan randin, ahol egymást követték a kínos szünetek, és szinte egy örökkévalóságnak tűnt kivárni a találkozó végét? Ha követed a tanácsainkat, elkerülheted a kínos csendet.

#diákszerelem
2015.01.08.

Kamaszlamúr

Van egy dal, aminek egyik sora szerint „ó,ó,ó a szerelem többet ér a pénznél…” Mi az hogy! Mindennél többet ér! Alig várjuk, hogy megtapasztalhassuk. De olyan nehéz! Miért is?

#csók
2014.12.15.

7 dolog, amin gondolkozz el a második randi előtt

Vannak dolgok, amiket érdemes átgondolnod a második randi előtt. Sok időt és energiát spórolhatsz meg magadnak azzal, ha így teszel. Ki akar azzal a gondolattal hazatérni a második randiról, hogy bárcsak otthon maradt volna?

#randi
2014.11.12.

8 jel, hogy ideje továbblépni

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy boldogtalan vagy rossz kapcsolatban élsz-e? Vizsgáld meg magadban az alábbi 8 jelet, hogy megtudd, eljött-e az ideje a továbblépésnek, és érdemes-e véget vetned a kapcsolatodnak.

#osztálytárs
2014.11.09.

Világjáró pszichológus: ismerkedési szokások a világban

Itthon és más, modern társadalmakban, a fiatalokat foglalkoztató szinte legfontosabb téma az ismerkedés. Tetszem-e neki, hogyan szólítsam meg, miről beszélgessünk, és más, hasonló kérdések várnak megválaszolásra.

Hogyan beszélj egy sráccal, és érd el, hogy kedveljen
#csók
2014.10.26.

Hogyan beszélj egy sráccal, és érd el, hogy kedveljen

Szeretnéd tudni, hogy hogyan beszélj úgy egy sráccal, hogy megkedveljen? Sok lánynak okoz fejtörést, hogy egy beszélgetés során miről is társalogjon egy sráccal. Pedig ha azt akarod, hogy megkedveljen, akkor többről van szó, mint egyszerű szavakról.

#randi
2014.10.25.

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kell

Szakítani nehéz, de létezik néhány jel, ami arra utal, hogy itt az ideje kilépni egy kapcsolatból. Néha egyszerűen csak nem akarod meglátni a jeleket, ám ha az alábbi jelek közül többet is tapasztalsz, az arra utal, hogy magad mögött kell hagynod a kapcsolatot.

#randi
2014.10.22.

Hogyan verd ki őt a fejedből?

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.

#randi
2014.10.20.

7 kérdés, ha a szakítást fontolgatod

Egy szakítás a legtöbb esetben a kapcsolat visszafordíthatatlan végét jelenti - ezért is fontos, hogy feltegyél magadnak néhány fontos kérdést, mielőtt szakítasz.

#távkapcsolat
2014.10.12.

Tartós távkapcsolat

A távkapcsolatban élő pároknak sok áldozatot kell hozniuk a kapcsolatukért. De ha reálisnak látod a kapcsolatotok jövőjét, akkor az a néhány lemondás nem igazán számít. Mégis, mielőtt belekezdenél egy távkapcsolatba, van néhány dolog, amiben meg kell egyeznetek!

#csók
2014.09.20.

Randi vagy csak együttlógás?

A legfontosabb, hogy megjegyezd: nem az számít, hogy randit vagy együttlógást beszéltetek-e meg, hanem az, ahogy viselkedtek az együtt töltött idő alatt. Általában elég könnyű eldönteni, hogy szerelem vagy barátság felé tart a kapcsolatotok.

#zaklatás
2014.09.16.

Miért bánnak így velem?

Azért van, mert stresszesek? Mert isznak vagy drogoznak? Mert rossz volt a gyerekkoruk? Mert nem tudják kezelni a dühöt és a féltékenységet? Az alacsony önértékelés miatt? Nehéz megérteni, hogy valaki, akinek törődnie kellene veled, hogy tud fájdalmat okozni neked.