Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

241 db cikk a témában

Miről beszélgess a fiúddal?
#barát
2010.09.05.

Miről beszélgess a fiúddal?

Szóval problémád van azzal, hogy nem tudod miről beszélgess a barátoddal. Ne aggódj – valószínűleg ő épp annyira ideges emiatt az egész dolog miatt, mint te. Ha követed ezeket a lépéseket, valószínűleg nem kell majd semmi miatt aggódnod (és ráadásul lesz néhány remek beszélgetésed).

#barát
2010.09.03.

Elfogadtatni magunkat a barátunk szüleivel…

Az első találkozás a barátod szüleivel, talán picit kínos lehet, így nem árt, ha van a tarsolyodban egy előre megírt forgatókönyv. Természetesen ilyenkor tele vagyunk izgalommal, mit vegyünk fel, mit mondjunk majd nekik, vagy hogy hogyan viselkedjünk. Tehát ha még előtte állsz, mielőtt elmennél barátodhoz és megismernéd a szüleit, olvasd el a cikkünket!

Hogy hívjam el randizni?
#randi
2010.08.13.

Hogy hívjam el randizni?

Talán pont most találkoztál azzal a fiúval vagy lánnyal, akit el akarsz hívni valahová, és lehet hogy egy kicsit bele is zúgtál a csajba/pasiba. Mindegy is, hiszen sose fogtok összejönni, ha valamelyikőtök meg nem teszi az első lépést.

#terhesség
2010.08.09.

Terhes tinik: pániktaktikák

Többekhez hasonlóan sokan mondogattuk az elmúlt néhány hétben, hogy a Terhes tinik c. sorozat tökéletes eszköze a fiatalok szexuális nevelésének. Egy okból azonban valamennyi eddigi epizód közül kiemelkedik a múlt éjszakai, amely egy egészségügyi középiskolában játszódik, ez az ok pedig a szörnyű, gyomorszorító szülőszobai jelenet.

#szerelem
2010.07.24.

Miért ráz le a barátom?

A barátomat már 1 hónapja nem láttam. Csak msn-en beszélünk. Pedig nem is lakik messze. Többször mondtam neki, hogy találkozzunk, de ő mindig valami kifogást talált. Most azt találta ki, hogy ideges, és azért nem. Több ilyen nem hihető dumája volt, és ez már engem nagyon zavar. Talán én vagyok nagyon nyomulós?

#szerelem
2010.07.23.

Szerelem harmónia nélkül

Kedves szakértő! Lehetséges, hogy egyszerre szeretek valakit és ugyanakkor nem jövök ki vele? Ha igen, hogyan lehet túljutni a nehézségeken és hogyan lehet egy egészséges párkapcsolatot építeni? Egyikünk se akar szakítani, de jelenleg mégis ez a megoldás lenne a legjobb. Kérem, segítsen!

#szerelem
2010.07.22.

Maradjak a barátommal vagy lépjek túl rajta?

Kedves Szakértő! A barátom és én lassan 3 év járunk. Két éve élünk együtt. Én nem csak lelkiekben, de anyagilag is támogatom már a kapcsolatunk kezdete óta, ugyanis neki nincs állandó munkája. Az együtt töltött idő nagy részében jól érezzük magunkat, és most már talán munkahelye is lesz, ugyanis a kilátások bíztatóak. Azonban, van egy barátom – aki ismeretlen a barátom számára, ugyanis szerinte nincs lány-fiú barátság – aki vonzó számomra, és volt is egy rövidke érzelmi kötődésünk is egymáshoz (de nem volt szex). Bár tudom, hogy nem akarok ettől a fiútól semmit, mégis azóta nem vagyok képes orgazmust elérni a barátommal, anélkül, hogy a barátommal átélt dolgokra gondolnék.

#SMS
2010.07.16.

SMS – törvények egy párkapcsolatban

Szeretnénk egy kicsit segíteni, hiszen sokan nem biztosak abban, hogy mit tehetnek és mit nem egy párkapcsolat alatt SMS-ezés közben. Egy neves kapcsolat-szakértő tippjei segítségével sokat javíthatsz az SMS-ezési szokásidon.

#barátnő
2010.07.13.

Megéri féltékenykedni a partner exkedvesére?

Aggódsz, hogy a barátnőd lehet, hogy még mindig az exét szereti, akivel elvesztette a szüzességét? Még akkor is, ha azt mondja, hogy már nem érez iránta semmit? Vajon igaz az, hogy a nőknek örökre megmaradnak az érzéseik az iránt, aki elvette a szüzességüket?

#egyéjszakás kaland
2010.07.05.

Nem akarok párkapcsolatot! Normális ez?

"Annyi információd és tanácsod van azoknak, akik elkezdeni, fenntartani vagy befejezni akarnak egy kapcsolatot de vannak olyan emberek is mint én. Egyáltalán nem akarok semmilyen kapcsolatot! Diák vagyok és mellette két munkám is van, és a szabadidőmben vagy a barátaimmal lógok vagy a családommal vagyok. Nem érdekelnek azok az érzések/érzelmek amik egy kapcsolattal járnak."

#előítélet
2010.07.01.

A bőre színe miatt nem fogadják el a páromat

Nemrég költöztem be a nagyvárosba vidékről, ami - mondanom sem kell- elég konzervatív hely. Már a második héten megismerkedtem a világ legcsodálatosabb emberével, csak az a „baj”, hogy ő fekete. Egy éve vagyunk együtt és remekül kijövünk. Az viszont nagyon zavar, hogy ha együtt mutatkozunk, az emberek furán néznek ránk és a szüleim sem akarják igazán elfogadni őt.

#randitippek
2010.05.16.

Randitippek a hosszan tartó kapcsolat érdekében

Szeretnéd, ha ez a kapcsolatod az előzőnél tovább tartana? Kíváncsi vagy a randizás fortélyaira? A nagy őt kutatod, de a fehér ló szervizben van? Íme, a nyolc leggyakoribb baklövés, amit lányként a randizás során elkövethetünk.

#félelem
2010.04.25.

Bátran nézz szembe a félelmeiddel!

Idegen társaságban kell megjelenned, randira hív álmaid pasija/lánya, komoly tétet jelentő vizsga előtt állsz, esetleg komoly döntést kell meghoznod? A legtöbb emberen ilyenkor úrrá lesz a kétség, s a félelmek szinte megbénítják az illető ésszerű gondolkodását. Hogyan semlegesítsd ezeket a bénító, hibás gondolatokat? Most csokorba szedtük, íme: