Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

241 db cikk a témában

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

6 tipp a jó első benyomáshoz
#jó benyomás
2021.06.29.

6 tipp a jó első benyomáshoz

Ismered a régi igazságot, miszerint nem kapsz második esélyt az első benyomásra. Ez kifejezetten igaz, amikor potenciális új barátokkal találkozol. Ha kellemetlen első benyomást teszel, akkor talán sosem tudnak már rád úgy nézni, mint egy lehetséges jó barátra. Miután megvolt az első benyomás, még mindig a legjobb arcodat kell mutatnod. Az új barátságok könnyen elromolhatnak, hiszen a másik személy még nem tudja a megfelelő perspektívából látni a jó és a rossz dolgaidat. Hogy könnyen menjenek az első lépések, itt van néhány tanács.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

Mitől jó egy párkapcsolat?
#vonzalom
2021.06.10.

Mitől jó egy párkapcsolat?

Amikor az emberek először tapasztalják meg a szerelem érzését, az gyakran egyszerű vonzalommal kezdődik. A szexuális érzések gyakran részei ennek a vonzalomnak. Bármilyen meglepő, az emberek ilyenkor gyakran ábrándoznak arról, hogy milyen lehet a szakítás vagy egy új barát vagy barátnő. Sokszor azon kaphatjuk magunkat hogy a kiszemelt nevét motyogjuk, vagy mindenről ő jut eszünkbe.

Gyakori veszekedés a párkapcsolatban: mi a megoldás?
#veszekedés
2021.05.28.

Gyakori veszekedés a párkapcsolatban: mi a megoldás?

Egy párkapcsolatban a veszekedések normálisak, és menetrendszerűen bekövetkeznek. Mivel nem vagyunk egyformák, óhatatlan, hogy az első időszakban mindenképp, de akár később is lesz valami, amin vita alakulhat ki, amiben nem értetek egyet. A kérdés az, hogy hogyan rendezitek le ezeket a kérdéseket.

#kémkedés
2021.04.29.

Szabad kémkedni a párod után?

Ellenőrizni az SMS-eit, elolvasni az e-mailjeit, bejelentkezni a Facebook-jára, átfutni a hívásinfóját... Milyen hatással van a kémkedés a kapcsolatodra? Ez csak kíváncsiság vagy ellenőrzésnek számít?

#szerelem
2021.02.19.

4 stratégia a szerelmi cívódás elkerülésére

Tudod, hogy megy ez: néha úgy érzed, annyira szereted a barátodat, hogy felfalnád, míg máskor pont az ellenkezőjét érzed. Nos, a legújabb kutatások szerint teljesen normális, hogyha egyszerre érzel szerelmet és gyűlöletet.

#párkapcsolat
2021.02.14.

7 dolog, amit gondolj át, mielőtt kimondod, hogy szeretlek

Ez egy kapcsolatban nagy előrelépés, de van néhány dolog, amit érdemes megfontolni, mielőtt szerelmet vallanál. A „szeretlek” több, mint egy mondat. Ez egy nyilatkozat, és egy ígéret, tehát meg kell győződnöd róla, hogy készen állsz rá. Talán azt gondolod, hogy ez a megfelelő alkalom, vagy az a sorsotok kettőtöknek, hogy együtt legyetek, de nem árt néhány dolgot átgondolni, mielőtt kimondod, hogy szeretlek.

#ex
2021.01.12.

Az exed és az új kapcsolata

Éppen szörfölgetsz az Instagramon, és hirtelen szembejön veled egy kép az exedről, és az új párjáról. Mit tehetsz?

#szakítás
2021.01.11.

Ideje szakítani?

Egy kapcsolatban ragadtál, amiről nem vagy meggyőződve, hogy tartania kéne még? Segítünk eldönteni, hogy itt van-e az ideje a szakításnak. Ha ezek közül az indokok közül bármelyik illik rád és a párodra, kezdj ez azon gondolkodni, hogy talán itt az ideje tenni valamit.

#dícséret
2021.01.06.

Hogyan dicsérj egy fiút?

A fiúk is szeretik, ha simogatják az egójukat. De elsősorban tudnod kell, hogy milyen fajta bókokra vágyik is ő valójában.

#kapcsolat
2021.01.05.

Az erőszakos kapcsolatok

A szexuális zaklatást tapasztaltak már tudhatják, milyen reakciókat válthat ki ez az egész. Páran azt mondják, utána nagyon ingadozó volt a hangulatuk. Fontos, hogy mindig tudd, mire gondolsz, és mit érzel. Az, hogy hogyan reagálsz, segít megbirkózni az ellened elkövetett bűnökkel. A szexuális zaklatásra nincs megszokott reakció. Lehet, hogy már tapasztaltad már ezeket az érzéseket, de lehet, hogy nem.

#cyber
2020.12.18.

Cyber szerelem

Nagyszüleink bálokra jártak, mi egyszerűen bekapcsoljuk a számítógépünket, ha meg akarunk valakivel ismerkedni. Ahogyan belépünk az internet nyújtotta virtuális térbe, idő és tér korlátai leomlanak, pár perc leforgása alatt emberek millióival kerülhetünk kapcsolatba chat programok, közösségi oldalak, fórumok, virtuális találkahelyek, játékok segítségével.

A flörtölés trükkjei
#flört
2020.10.24.

A flörtölés trükkjei

Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelteddel!

Mikor mondd: szeretlek?
#párkapcsolat
2020.09.06.

Mikor mondd: szeretlek?

Függetlenül attól, hogy randizol vagy párkapcsolatban élsz valakivel, nagyon erős érzéseket táplálhatsz a partnered iránt. Ezek az érzések annyira erőssé válhatnak, hogy beleszeretsz a tásadba. De mikor jön el annak az ideje, hogy elmondd, mit is érzel pontosan? Ennek az egy szónak hatalmas a jelentősége. Ezt figyelembe véve megmutatjuk, hogyan döntsd el, mikor mondd: „szeretlek” .