Lélek, szorongás

#Lélek #szorongás

382 db cikk a témában

#mutogatós bácsi
2011.09.11.

A mutogatós bácsi betegsége: az exhibicionizmus

A nyár és a jó idő beálltával egyre több parkban bukkannak fel a "mutogatós bácsik". Ők azok, akik önbizalomhiányukat azzal próbálják ellensúlyozni, hogy péniszüket mutogatják. Perverzek vagy betegek? Mit kell tudni róluk? Mit tehetsz, ha találkozol velük?

#zaklatás
2011.09.10.

Szexuális zaklatás az iskolában

A szexuális zaklatás egyre aggasztóbb mértéket ölt manapság: az iskolások mintegy 80%-a beismeri, hogy volt már áldozata valamilyen formában történő molesztálásnak. Nincs kivétel, bárkit érinthet a zaklatás, családi háttértől, neveltetéstől függetlenül.

#szökés
2011.08.11.

Elszöknél otthonról?

Amikor kicsi voltál, szöktél el otthonról? Talán összepakoltál magadnak egy hátizsákot, és elmentél az egyik barátodhoz. De egy kis idő után már el is felejtetted, hogy miért jöttél el, meg már amúgy is sötétedett, szóval inkább hazamentél.

#erőszak
2011.08.06.

Erőszakos vagyok, megváltozhatok?

Tehát valakivel nem bánsz jól, és ez gyakran megtörténik. Talán már el is rontottál egy kapcsolatot, vagy valakit nagyon megsértettél? Nincs több kifogás, megváltozhatsz.

#szülő
2011.07.24.

Utálom a szüleimet!

Kedves szakértő! Egy tinédzser lány vagyok, akinek túlságosan is szigorúak a szülei. Nem engedik meg, hogy topban vagy miniszoknyában járjak, nem sminkelhetek, és nem hordhatok ékszereket.

#pénz
2011.07.11.

Valóban megtakarítás?

Először is egy rövid történet: körülbelül egy hete lehetett, mikor felhívtam a nagynénémet, aki külföldön él, hogy nagyon szívesen meglátogatnám, de még várjunk egy kicsit, mert félre kell tennem az utazás költségeire.

#diákmunka
2011.06.30.

10 biztos mód, hogy kirúgasd magad

Szóval munkát szereztél. Gratulálunk! Ünnepeld meg, úgy, ahogyan csak szeretnéd – de semmiképpen se kövesd el a következő 10 hibát. Ha mégis megteszed, akkor talán hamarabb munkanélküliként találhatod magadat, mint hogy felvehetnéd az első fizetésedet.

#facebook
2011.06.21.

Orvosok a Facebook-depresszióról

A közösségi oldalak, mint a Facebook igen népszerűek a tinik és az egyetemisták körében. Egy 2010-es kutatás eredményeképpen tudjuk, hogy az amerikai tinik 72%-a aktívan használja a közösségi oldalakat.

#pletyka
2011.06.18.

A pletyka hasznos is lehet

A pletyka igen sokféle lehet, érdekes, izgalmas, gonosz, szórakoztató, romboló vagy akár egyszerre mind. Azonban egy új tanulmány szerint a pletykának célja van, nem csupán egy értelmetlen híresztelés.

#zaklatás
2011.05.29.

Menekülési terv

Ha te, vagy valaki a környezetedből tapasztalt már szexuális zaklatást vagy épp olyan párkapcsolatban él, ahol bántalmazzák, akkor el kell gondolkodni egy menekülési terv kidolgozásán.

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#terhes
2011.04.25.

Igaz történet arról, aki irtózott a terhesektől

Nagycsaládban nőttem fel. Öten voltunk testvérek. Négy lány és egy fiú. Természetesen voltak közöttünk viták, veszekedések, még verekedések is olykor, de összességében jó testvérek voltunk.

#facebook profil
2011.04.13.

A Facebook áldás vagy átok?

Ha arra a kérdésre kellene válaszolnod, hogy mire is jó a közösségi média, akkor valószínűleg azt mondanád, hogy ez egy remek hely arra, hogy új barátságokat köss és ápold a régieket. Rengeteg emberrel tarthatod a kapcsolatot, és értesülhetsz a legfrissebb eseményekről. Megoszthatod a kedvenc zenéidet, képeidet, és mindeközben remekül szórakozol.