2018.07.02.
0 perces olvasási idő
Dobd fel a sült csirkemellet egy kis brokkolival. Könnyű, nyárias ízvilágot kapsz eredményül, melyet lisztérzékenyek is bátran kóstolgathatnak.
Hozzávalók:
- 2 fél csirkemellfilé csíkokra vágva, jól befűszerezve (Kotányi Borsos grillel és Fokhagymás pecsenyével)
- 300 g nem túl puhára főzött brokkoli
- 2 Knorr Füstölthús kocka
- 2 evőkanál olaj
- 1 teáskanál rizslisz
- só
- 3 evőkanál tejföl
- ételítesítő
Elkészítés:
A csirkemellet forró olajon megsütjük. Felöntjük 1 dl vízzel, beletesszük a Knorr Füstölthús kockát és jól átforraljuk. Hozzáadjuk a darabokra szedett brokkolit, ha kell utánaízesítjük, megszórjuk rizsliszttel és tejföllel behabarjuk.
Csak annyit forraljuk, hogy sűrű, krémes legyen. Főtt (Schar) tésztával tálaljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!