Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Óvszervásárlás bolton kívül
#szex
2022.06.23.

Óvszervásárlás bolton kívül

Az óvszer megvásárlása egyszerű folyamat, nem kell mást tenned, mint bemenned a boltba, és ki kell választanod a számodra megfelelő márkát.

Tények a nemi betegségekről (1. rész)
#hpv
2022.06.20.

Tények a nemi betegségekről (1. rész)

Tudtad, hogy bizonyos nemi betegségek szexuális együttlét nélkül is terjedhetnek? Cikkünkből többet megtudhatsz a leggyakoribb nemi betegségekről, azok tüneteiről, következményeiről!

Ejakuláció befelé - Ilyen is van?
#szex
2022.05.20.

Ejakuláció befelé - Ilyen is van?

"Nemrég volt az első orális szex élményem a barátnőmmel. Tényleg nagyon jó volt, olyat éreztem, mint maszturbálás alatt még soha (egész testemben remegtem, a talpamtól a fejem búbjáig). Azonban az orgazmusom után szólnom kellett neki, hogy hagyja abba, mert én már elmentem, de ezt ő nem érezte. A kérdésem az, hogy lehetséges ez? Lehet, hogy befelé ejakuláltam?" Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatából.

Abortusztabletta - Hogy működik?
#abortusz
2022.05.14.

Abortusztabletta - Hogy működik?

Az abortusztablettát csak a terhesség korai szakaszára (7. hétig, egyes országokban a 9. hétig) javasolják. Már ahol engedélyezik az alkalmazását.

Hogyan zajlik az abortusz?
#abortusz
2022.05.03.

Hogyan zajlik az abortusz?

20 éves vagyok, és lehet, hogy teherbe estem. Mit tehetek, ha nem akarom megtartani a babát? Hogyan zajlik az abortusz?

A terhesség kevésbé ismert jelei
#terhesség
2022.04.21.

A terhesség kevésbé ismert jelei

Arról mindenki hallott, hogy a reggeli rosszullét és a menstruáció elmaradása a terhesség egyik első jele lehet. Azonban a terhességnek számos más, kevésbé ismert jele és velejárója is van, melyeket most összegyűjtöttünk Neked.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba
#szex
2022.04.13.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba

Nagy valószínűséggel, mivel ezt a cikket olvasod, veled is megtörtént az a kellemetlen, de nem szokatlan helyzet, hogy egy szexuális aktus során nem sikerült azt a teljesítményt nyújtanod, ami neked és a partnerednek is örömet okozott volna. Nos, első és legfontosabb MOST, hogy nyugodj meg, nincs semmi baj.

Beszélj a szüleiddel
#szülő
2022.04.12.

Beszélj a szüleiddel

Bizonyára azt gondolod, hogy lehetetlen a szüleiddel a szexről beszélni. Ezzel nem vagy egyedül – a gyerekek 83%-a fél a szexről kérdezősködni, ugyanígy a tinik fele. Miért? Tény, hogy azok a serdülők, akik beszélnek a szexről a szüleikkel, kevésbé valószínű, hogy teherbe esnek, hiszen nagyobb eséllyel védekeznek, amikor szexuálisan aktívak lesznek.

Menstruálhatok-e ha terhes vagyok?
#menstruáció
2022.03.26.

Menstruálhatok-e ha terhes vagyok?

Nem. A közösségi médiában és az olyan TV műsorokban, mint a „Nem tudtam, hogy terhes vagyok” terjedő tévhitekkel ellentétben terhesség alatt nincs menstruáció, hiszen a rendszeres havi vérzés pontosan azért következik be, mert nem áll fenn terhesség. A petefészekből kilökődő érett petesejt a méhből a hüvelyen át vérzés kíséretében távozik, ha nem termékenyül meg.

#fiú
2022.03.19.

Szex vagy erőszak?

A szexuális zaklatásnál csak az egyik fél, az elkövető vágyai és akaratai teljesülnek, ezt kényszeríti rá az áldozatára.

Mítoszok az első alkalomról
#szűz
2022.01.13.

Mítoszok az első alkalomról

Miután annyiszor kibeszélik, ábrázolják és elemezgetik a médiában a szüzesség és annak elvesztésének témáját, továbbra is rengeteg félreértés és zavar övezi ezt a témát. Az alábbiakban néhány, a témával kapcsolatosan elterjedt mítoszról rántjuk le a leplet.

Parkolópályán van a szexuális életed?
#merevedés
2021.12.19.

Parkolópályán van a szexuális életed?

Ha nem úgy megy a dolog, mint kéne, akkor nem árt utánanézni, mik lehetnek az okok, és mi a megoldás, hogy szexuális vágyaid újra szárnyaljanak.

A terhesség korai jelei
#terhes
2021.11.28.

A terhesség korai jelei

Az egyetlen biztos módszer arra, hogy megtudd, terhes vagy-e, a terhességi teszt elvégzése. A várandósságnak vannak korai jelei, amelyekből már a teszt elvégzése előtt sejtheted, hogy kisbabád lesz. Lássuk, mik is ezek!

#erőszak
2021.08.07.

Élet nemi erőszak után

Nagyon nehéz arról beszélni, hogy milyen is egy nemi erőszak, hogy mi történt, mert szavakkal ezt leírni nem igazán lehet. A nemi erőszak egy testi, lelki és szellemi, szexuális bűncselekmény egyszerre. Rengeteg áldozat van, aki nem mer róla beszélni szerte az egész világon.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai
#szex
2021.08.02.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai

Tinédzserkorban természetes, hogy foglalkoztat a nemiség gondolata. Az iskolában, az interneten, de akár baráti körben is felmerülhetett már a téma. Ha mégis bizonytalan lennél, rövid útmutatónkkal reméljük, tudunk segíteni.