Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2021.06.23.

Első szex: Félek, hogy mit szól majd a lány...

"15 éves srác vagyok, és kimondottan attól félek, hogy első alkalomkor mit szól majd a lány, ha meglátja a nemi szervemet, ami 15cm! Sikerül vajon elélveznie?" A szakértő válaszol.

#meleg
2021.06.02.

Lehet, hogy meleg vagyok?

Kamaszkorban rengeteg testi-lelki változáson mennek át a fiatalok, amelyeket feldolgozni és a helyükön kezelni bizony időnként nagy kihívást jelent. Az egyik legnagyobb újdonság a tinik életében a szexualitás beszivárgása a mindennapi életbe. Napjainkban sok – és egyre több - serdülőben merül fel a kérdés: „Vajon melyik nemhez vonzódom?”

#szex
2021.05.25.

Miért nincs orgazmusom?

Még sosem volt orgazmusom. Próbáltam már maszturbálni, de sokkal inkább volt fájdalmas, mint kellemes. Összesen két alkalommal szexeltem, ami nagyon fájt és egyáltalán nem élveztem. Volt már pár sráccal orális élményem, de semmi sem vitt el a csúcsra.

#fogamzásgátló
2021.05.10.

Fogamzásgátlók megfelelő tárolása

Tudtad, hogy a különböző fogamzásgátlók tárolása befolyásolhatja a hatékonyságukat? Akármelyik módszert válaszd is, érdemes megfontolnod a helyes tárolás körülményeit.

#hpv
2021.04.20.

A méhnyakrák oka, megelőzése, felismerése

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A HPV, azaz a humán papillómavírus egyike ezeknek, és a méhnyakrákok döntő többségének kialakulásáért felelőssé a HPV tehető. A fiatal lányok sokkal veszélyeztetettebbek, a fertőzés legnagyobb gyakorisággal a 25 év alatti, szexuálisan aktív nők körében fordul elő. A HPV-fertőzés jelenleg nem gyógyítható, védekezni azonban lehet ellene!

#fogamzásgátló
2021.03.30.

A fogamzásgátlók veszélyei

A nem kívánt terhesség elkerülésének egyre szélesebb körben használt módja a fogamzásgátló tabletták szedése. A készítmények alkalmazása azonban nem csak a különböző nemi úton terjedő fertőzések ellen nem nyújt védelmet, de nagymértékben növeli a trombózis kialakulásának kockázatát is.

#szex
2021.03.24.

A vékonyabb óvszer is biztonságos?

Az lenne a kérdésem, hogy a vékonyabb vagy az extra érzékeny kondomok is ugyanolyan jól védenek-e, mint a hagyományos társaik? Mert én valahogy úgy képzelem el, hogy a vékonyabbnak nagyobb az esélye, hogy elszakad, mint a hagyományosnak. Bocsánat, ha ez egy ostoba kérdés, de fontos tudnom az igazságot.

#szex
2021.02.14.

Beszélj a kedveseddel a szexről!

Ha beléptél a pubertáskorba, akkor előbb-utóbb a szexuális kérdések is szóba fognak kerülni. Íme, néhány tanács, hogy mit mondj a párodnak erről a témáról.

#petting
2021.01.20.

Petting: előnyök és hátrányok

A petting tulajdonképpen nem más, mint tényleges szexuális aktus nélkül egymás testének felfedezése, megismerése, örömszerzés. Az egyszerű simogatástól a forró csókon át a masszázsig sok minden ebbe a kategóriába tartozik.

Pánszexuális - Mit jelent a kifejezés?
#pánszexuális
2020.12.05.

Pánszexuális - Mit jelent a kifejezés?

A pánszexuális kifejezés sokféleképpen definiálható, de általánosságban azt jelenti, hogy valaki nemétől és szexuális irányultságától függően képes vonzódni akárkihez.

#abortusz
2020.11.07.

Hogyan segíts át egy barátot az abortuszon?

A döntéstől kezdve az utóhatásokig, az abortusz igen bonyolult érzelmeket válthat ki elszenvedőjéből, melyeket nagyon nehéz átvészelni a megfelelő támogatás nélkül. Ezért adunk pár hasznos tippet, hogy tudjatok segíteni a barátotoknak megküzdeni ezzel a teherrel.

Mi a különbség a PMS és a terhesség tünetei között?
#pms
2020.11.04.

Mi a különbség a PMS és a terhesség tünetei között?

A premenstruációs szindróma (PMS) a menstruációs ciklushoz kapcsolódó tünetegyüttes, amely általában a menstruációt megelőző 1-2 hétben jelentkezik, és annak kezdetén meg is szűnik. A PMS tünetei nagyon hasonlóak lehetnek a korai terhesség tüneteihez. Olvass tovább, hogy megtanuld felismerni ezeket a különbségeket. De ne feledd, ezek az apró különbségek akár minden nőnél máshogyan jelentkezhetnek.

#erekció
2020.10.22.

Kínos - Túl gyakran van erekcióm!

Ha egy lány közel kerül hozzám, vagy hozzám ér, akkor nekem egyből feláll. Már nagyon szeretnék szeretkezni és sokat gondolok erre. Lehet, hogy ettől van?

#szex
2020.10.09.

Telefonszexet akar a barátom...

Én és a barátom elég messze lakunk egymástól. Ebből kifolyólag ő mindig ki szeretné próbálni a szextinget, vagyis a telefonszexet. Én nem igazán érzem kényelmesnek a dolgot, sőt igazából azt se tudom, hogy hogyan fogjak neki. Lehet ebből bajom?