Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége
#törött pénisz
2018.05.01.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége

Bármilyen furcsán is hangzik, annak ellenére, hogy nincs benne csont, a pénisz igenis eltörhet! A pénisztörés, illetve a pénisz lágyrészének sérülése urológiai vészhelyzetnek számít, egyes esetekben a húgycsövet is érintheti, és azonnali sebészeti beavatkozást igényel. A pénisztrauma kezelési célja elsősorban a pénisz hosszának, merevedési funkciójának megőrzése.

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!

#Mi ez
2018.04.18.

Kamaszok, mi ez?

Hamarosan már Youtube-on is választ kaphattok a legfontosabb kérdéseitekre. Hogyan védekezz, milyen nemi betegségeknek vagy kitéve, mennyire veszélyes az alkoholfogyasztás, hogyan eshetsz teherbe?

#kapcsolat
2018.04.02.

19 titok a nőkről, férfiaknak

Mit keresnek a nők? Azoknak, akik valaha is feltették már ezt a kérdést, mi megtaláltuk a választ: most megosztunk 19 párkapcsolati tippet, melyek egészséges, boldog párokkal végzett tanulmányokon és a nemi szerepek változásán alapulnak.

#Szexuális úton terjedő betegségek
2017.08.26.

A 4 leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és tünetei

Szexuális úton terjedő betegségnek (STD, sexually transmitted disease) minden olyan kórós állapotot vagy betegséget értünk, amely a nemi szervek területén okoz elváltozást vagy nemi érintkezés útján fertőz. Melyek a leggyakoribb kórképek? Miről ismerhetők fel?

#szex
2017.04.24.

Hogyan juttassak el egy nőt az orgazmusig? - A szakértő válaszol

Sokszor hallom, hogy a fiúk nincsenek is tisztában azzal, hogy az aktust a lány kifejezetten nem élvezte, gyakorlatilag így a fiú csak kihasználja (akár akaratlanul is). Én azt akarom, hogy ha majd egy kapcsolatban a lány megbízik bennem annyira, hogy szexre kerüljön a sor, akkor azért minimum az első alkalommal maximálisan ki legyen elégítve (hiszen nekem sok nem kell, hogy jól érezzem magam).

#szex
2017.03.27.

Borzalmas a szex a párommal - A szakértő válaszol

Régóta élek szexuális életet. Sok fiúval voltam, de egyikkel sem voltam képes az orgazmusra. Mostani pasimmal is borzalmas a szex. Elég, ha neki jó, azon vagyok mindig. Unom a szexet, nem izgat a szexuális együttlét. Próbálkozik meg minden, ezért inkább színlelem az orgazmust. Nekem miért nem sikerül?

#szex
2017.03.05.

Az orális szex nem egyenlő a biztonságos szexszel!

Fontos már az elején tisztázni: az orális szex és a közösülés két nagyon különböző dolog. Az orális szex igen népszerű a fiatalok körében is, mivel a legtöbben abban a tévhitben élnek, hogy teljesen biztonságos, pedig akár életre szóló betegséget is okozhat.

#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#meleg vagyok
2017.02.23.

Coming out - Kételkednek benned?

Hány évesnek kell lenned ahhoz, hogy felismerd a szexuális irányultságodat? Hat? Tizenöt? Tizenegy? Az igazság az, hogy ez esetenként változik.

#petting
2017.02.22.

Beszélgessetek őszintén a szexről!

Ha őszintén tudtok beszélni a szexuális és a kapcsolati problémákról, az segít, hogy mindketten testileg és érzelmileg is egészségesek maradjatok, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetek és a kapcsolatotok is jobb lesz tőle. Vess egy pillantást az alábbi tippekre, amik segíthetnek a jó társalgás kialakításában!

#orális szex
2017.02.15.

Az orális szex veszélyei

A legtöbb kamasz nem úgy tekint az orális együttlétre, mint szexre, hanem mint valami alkalmi és kockázatmentes szórakozásra. Tévhit, hogy az orális szex biztonságos. Jó, ha tudod, hogy akár egy életre szóló betegséget is okozhat, ha nem vigyázol.