Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2016.02.21.

Gonorrhoea, tripper, kankó: tünetek és kezelés

A nemi úton terjedő gonorrhoea (más néven kankó vagy tripper) a Neisseria gonorrhoeae nevű baktérium által okozott betegség, amely megfertőzheti a húgycső, a méhnyak, a végbél és a garat nyálkahártyáját vagy akár a szem kötőhártyáját is.

#fogamzásgátló
2016.02.07.

Hizlal-e a fogamzásgátló tabletta?

Megnyugtatunk: nem hizlal, ez egy igen gyakori tévhit. Nagyon sok nő hajlamos a fogamzásgátló tablettát okolni a felszedett kilókért, ám egy új, átfogó kutatás eredménye a fogamzásgátló tabletta hizlaló mivoltát határozottan cáfolja.

#merevedés
2016.02.04.

Miért áll a fiúknak reggelente is?

A reggeli merevedés (tudományos rövidítéssel NPT) egy egészséges folyamat, amit minden férfi megtapasztal. Miért történik mindez?

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

#petting
2016.01.14.

Egy fontos kérdés az önkielégítésről - A szakértő válaszol

Kedves Szakértő! Én egy 15 éves lány vagyok. Lehet, hogy kicsit érdekesen hangzik, de szeretném kipróbálni a maszturbálást, de természetesen úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla. Az egyetlen alkalom ugyebár az este a szobámban, de nem akarom, hogy a szüleim meghallják, esetleg véletlenül benyissanak. Hogy tudnám megtenni ezt anélkül, hogy észrevennék? Köszönöm!

#Herpes Simplex
2016.01.10.

Tények a nemi betegségekről (2. rész)

Tudtad, hogy a HIV betegségen kívül még számos olyan nemi betegség létezik, ami akár szexuális együttlét nélkül is terjedhet, és nincs rá gyógyír? Cikkünkből többet is megtudhatsz eme súlyos kórokozók terjedéséről, tüneteiről.

#petting
2016.01.07.

Mi történik orgazmus közben?

A férfi és női szexuális reagálás fokozatai nagyon hasonlóak. Milyen út vezet az orgazmusig? Miért van az, hogy a nők látszólag nehezebben jutnak el az orgazmusig?

#fogamzásgátló
2015.12.22.

Okozhatnak-e trombózist a fogamzásgátlók?

A fogamzásgátlók trombózisfokozó hatásával kapcsolatban elég sok tévhit él az emberekben. Prof. dr. Blaskó György, véralvadási szakértő, belgyógyász, klinikai farmakológus megvilágítja a helyzetet.

#esemény utáni tabletta
2015.12.14.

Mennyire megbízható a 72 órás tabletta?

"Ha valamilyen hiba csúszik a védekezésbe (pl. kiszakad az óvszer), és szükség van a 72 órás tablettára, akkor az mennyire biztonságos? Meg lehet benne bízni, hogy biztosan nem lehet terhes az ember? Valamint azt szeretném tudni, hogy 18 év felettieknek adnak-e csak, és fiúk is kérhetik-e?"

#önbizalom
2015.12.07.

Önbizalom és testi adottságok - A szakértő válaszol

Tisztelt szakértő! Az a problémám, hogy igen alacsony az önértékelésem. Túl ducinak látom magam, amikor a tükörbe nézek. Szeretnék szexi ruhákat hordani és jól érezni magamat a bőrömben. Mit tehetnék ezért?

#óvszer
2015.11.23.

Apukám megtalálta az óvszert, mit tegyek?

"Apám megtalálta a szemetesben az óvszer papírját, és most azt hiszi, hogy lefeküdtem a barátommal, pedig ez nem igaz, mert a behatolás nem történt meg. Korábban sokat hazudtam a jegyeimmel kapcsolatban, és tudom, hogy én rontottam el, de most nem hisznek nekem. Hogy tudnám meggyőzni őket?" A szakértő válaszol.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés
#menstruáció
2015.11.20.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés

A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?