Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#terhes
2014.07.20.

Hogyan mondd el a barátodnak, hogy terhes vagy?

Amikor rájössz, hogy véletlenül teherbe estél, azonnal rengeteg stressz és idegesség jelenik meg az életedben. A sokk feldolgozása után lehet, hogy el akarod kerülni, hogy a barátoddal közösen hozzatok döntést. Ezt a hibát nem szabad elkövetned, és természetesen minél hamarabb tájékoztatnod kell őt a kialakult helyzetről.

#beszélgetés
2014.07.12.

Készülj fel szóban a szexre!

A legjobb tipp, ami adható azoknak, akik késleltetni akarják a szexuális élet elkezdését – de nem tudják, hogyan álljanak ellen a kísértésnek –, hogy legyenek felkészültek.

#AIDS
2014.05.02.

HIV-szűrésen jártunk

Van egy új barátnőm, arra kért, mielőtt bármibe is kezdünk, menjünk el HIV-szűrésre, ő így szokta minden új kapcsolatában, úgymond tiszta lappal indul. Mit tehettem? Felkerestem az ÁNTSZ rendelőjét, és kértem egy vérvételt. Érthető is a félelme, soha nem látott számban regisztráltak tavaly új HIV-fertőzötteket hazánkban.

#Tinik
2014.04.01.

Te jártál már tiniambulancián? Mi igen!

Voltak már súlyos drámák a rendelőben: amikor kiderült a fiatal lányról, hogy terhes, az édesanya egy hatalmas pofont adott a gyermekének - meséli a nőgyógyász. Nemrég egy tiniambulancián jártunk, tapasztalatainkat itt olvashatod.

#szex
2014.03.26.

So They Can Know - innováció a szexuális egészség területén

A San Franciscoban megrendezett Health 2.0 konferencia során ismerkedtem meg a So They Can Know elnevezésű honlappal. A céljuk egészen érdekes - interneten keresztül és anonim módon értesíteni korábbi szexpartnereidet, ha nemi betegséggel diagnosztizáltak.

#terhesség
2013.11.19.

Terhes vagyok az exemtől, elmondjam neki?

Körülbelül 4 hete szakítottam egy sráccal, aki számomra a nagy ő volt. Ő vette el a szüzességem is, mert tényleg őt gondoltam erre alkalmasnak. Miután azonban lementek az érettségik, ő elém állt és azt mondta, hogy nem akar többé látni engem.

Szexting - az új kamaszhóbort
#szexting
2013.11.15.

Szexting - az új kamaszhóbort

A szó az angol „szex” és „texting” szavak összeolvadásából keletkezett. Nem más, mint szexuális tartalmú, erotikus, meztelen vagy félig meztelen képek és videók küldése a mobiltelefonodról a másik mobiljára vagy email címére. A jelenség nálunk még viszonylag újkeletű, ám az Egyesült Államokban egyre több figyelmet kap, s nagy port kavart.

#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!

#fogamzásgátlás
2013.11.12.

Teherbe estem az esemény utáni tabletta ellenére?

Tisztelt Szakértő! Aggodalmaim vannak az esemény utáni tabletta eredményességével kapcsolatban. November 26-án voltam először együtt a párommal, a védekezés elmaradt, viszont nem élvezett belém.

#önmegtartóztatás
2013.11.06.

Van élet a szex előtt is!

Az önmegtartóztatás a nem kívánt terhesség megelőzésének legegyszerűbb módja. Legegyszerűbb? Amikor már mindenki „azt csinálja”, s az agyad csöndes tiltakozását elnyomja a tested hangos vágyakozása? Írásunkkal segíteni szeretnénk nektek, hogy a pillanat hevében meggondolatlanságból ne kövessetek el butaságot.

#szex
2013.10.27.

Gyakori kérdések a szexuális élettel kapcsolatban

Egy lány már első alkalommal teherbe eshet? Mi az a coitus interruptus? Meddig termékenyítőképesek az emberi spermiumok? Mit lehet tenni védekezés nélküli együttlét után? Cikkünkből választ kaphatsz minderre, és más hasonló kérdésekre is.