Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

318 db cikk a témában

#marihuána
2011.04.16.

Megéri? A marihuána hererákot okozhat!

A hererák az egyik leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a fiatal férfiak körében, csak Nagy-Britanniában évente 2000 új esetet regisztrálnak. A megbetegedések aránya Európában és Észak-Amerikában jelentősen nagyobb, mint a világ többi részén, és folyamatos növekedést mutat.

#napfény
2011.04.14.

Veszélyesek-e a fényvédő termékek?

Nemrégiben felröppentek bizonyos hírek a fényvédő termékek biztonságáról. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.

#hormon
2011.03.03.

A tinik és a hormonok

Sokszor a tinikben túltengő hormonokat hibáztatjuk a felelőtlenségükért, de ez csak egy kifogás.

#mobiltelefon
2011.02.08.

A mobiltelefon csontritkulást okozhat

Egy tanulmány szerint a lehető legtávolabb kell tartanunk magunktól a telefont, mivel bebizonyosodott, hogy a mobiltelefon - derékon történő hordása - csökkentheti a csont sűrűségét a medence környékén.

#gonorrhea
2011.02.02.

Védekezz, mert új szuperbaktérium van a láthatáron!

Lehet, hogy úton van egy újabb aggasztó szuperkórokozó - a gonorrhea gyógyíthatatlan változata. A betegség, amit valaha könnyedén elpusztítottak egy penicillin injekcióval, egyre inkább ellenállóvá válik a gyógyszerekkel szemben.

#modell
2011.01.20.

Szőrtelen modellek: Mi a titkuk?

Kedves szakértő! Hogyan lehetséges az, hogy akármit nézek a TV-ben a fiúknak ott teljesen tökéletes és szőrtelen testük van? A legtöbbjüknek valószínűleg nem volt felnőtt vagy tini korában sima a háta, lába vagy a feneke! Mit használhatnak?

#körülmetélés
2010.12.23.

Mindent a körülmetélésről

A körülmetélés egyes kultúrákban vallási előírások miatt és szerint történik. A vallási okok miatt végzett körülmetélés higiéniai okokra vezethető vissza, hiszen a Közel-Keleten az állandó hőség miatt eleve hajlamosabbak voltak a férfiak a fertőzésre.

#vonzerő
2010.12.03.

A vonzerő és az evolúció

A másik személy vonzerejét először a megfigyelő által látottakból lehet lemérni. Aztán mielőtt az orrnak lehetősége lenne „tanácsot“ adni a potenciális testi és lelki kapcsolatról, már rég jól megnéztétek egymást. Legfontosabb tényezők a kor, alkat, haj, öltözködés.

#fityma
2010.12.02.

Rövid fitymafék - Mi a teendő?

14 éves fiú vagyok, és lehet, hogy nekem rövid a fitymafékem. Amikor a péniszemről merev állapotában lehúzom a bőrt, a makkomat a szalag (fitymafék) lefelé húzza.

#testszag
2010.11.27.

Testszag és párválasztás

A testszagnak jelentős szerepe van a párválasztásban. Legtöbbször ugyanis, először kölcsönösen „megszaglásszuk“ egymást, mielőtt közelednénk a másik felé.

#iskola
2010.11.19.

Borzalmak az iskolai vécékben

Egy brit kutatás szerint a diákok nagy része kerüli az iskolai mosdók használatát, ugyanis koszosak, valamint sokszor dohányosok vagy erőszakoskodók foglalják el.

#merevedési zavar
2010.11.12.

Merevedési zavart okozó gyógyszerek

Bár a merevedési zavar főleg az 50-es években járó vagy idősebb felnőtt férfiakat érinti, jó tudnod, hogy mely gyógyszerek lehetnek káros hatással az erekcióra.