Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

318 db cikk a témában

#fáradtság
2019.12.09.

5 gyors módszer, hogy feltöltődj

Délután három óra van, és már csak vánszorogni vagy képes? A tested olyan, mint egy kocsi, amiből kifogyott a benzin? Bár a suli hamarosan véget ér, a napból még sok van hátra. Segítünk, hogy összeszedd magad!

Amikor nem áll fel
#szex
2019.09.26.

Amikor nem áll fel

Előfordulhat, hogy a szexuális együttlétkor "nem áll fel". Nem tudod, hogy mi okozza? Lássuk, milyen kiváltó okok jöhetnek szóba.

Nem tetszik a beszédhangod? Tehetsz ellene!
#hang
2019.08.10.

Nem tetszik a beszédhangod? Tehetsz ellene!

Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen vagy jelenlegi hangszíneddel, a beszédterápia segíthet.

#here
2019.06.20.

Here önvizsgálat: miért fontos?

Tudtad, hogy a 15-35 év közötti férfiak körében leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés a hererák? Korai felismeréssel szinte 100 százalékosan gyógyítható a betegség, ezért is fontos a rendszeres önvizsgálat.

#repedt sarok
2019.05.31.

Mitől lehet repedezett a sarkad?

Mintha a fáradt lábunk nem fájna eléggé, néhány embernek meg kell küzdenie a repedt sarkakkal is. Ismerd meg a repedt sarok tüneteit, kockázatát és diagnózisát.

#fog
2019.05.28.

Ételek és szokások, amiktől sárgul a fogad

Szeretnéd, hogy gyöngyfehér fogaid a lehető legfehérebbek maradjanak? Már tudod, mennyire fontos a napi fogmosás, fogselyemhasználat és az időszakos fogorvos látogatás, és hogy kerülni kell a dohányzást és a dohányrágást. De a fogorvosok szerint bizonyos ételekre és italokra is oda kell figyelnünk, melyek lepedékessé teszik fogainkat.

Mennyi víz van az emberi testben?
#víz
2019.04.01.

Mennyi víz van az emberi testben?

A víz testtömegünk durván 2/3 részét teszi ki, és tekintettel arra a csekély mennyiségű időre, amit víz nélkül bírunk ki bátran kijelenthetjük, a víz a legfontosabb tápanyagunk. De mennyi vizet kéne fogyasztani egy átlagos napon?

#gyorsétterem
2019.01.23.

Ez történik a testeddel, amikor öt napon keresztül gyorskaját eszel

Mindnyájunknak volt már nagy eszem-iszom hétvégéje, vagy elmentünk úgy nyaralni, hogy eldobtuk a jól bevált étkezési szokásunkat. Nem nagy ügy, gondoljuk ilyenkor. Az igazság viszont az - mint ahogy a Virginia Tech tanulmánya is rámutatott -, hogy csupán öt napnyi felelőtlen étkezés is képes megváltoztatni az izmok tápanyag feldolgozásának módját.

#melanoma
2018.06.23.

A férfiakra veszélyesebb a melanoma

A férfiaknál gyakrabban válik végzetessé a melanoma, mint a nőknél – állítják brit kutatók. Dr. Boros-Gyevi Márta, bőrgyógyász a korai felismerés jelentőségéről beszélt.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége
#törött pénisz
2018.05.01.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége

Bármilyen furcsán is hangzik, annak ellenére, hogy nincs benne csont, a pénisz igenis eltörhet! A pénisztörés, illetve a pénisz lágyrészének sérülése urológiai vészhelyzetnek számít, egyes esetekben a húgycsövet is érintheti, és azonnali sebészeti beavatkozást igényel. A pénisztrauma kezelési célja elsősorban a pénisz hosszának, merevedési funkciójának megőrzése.

#szex
2018.03.07.

Férfivé válni nem egyszerű

A fiúk mindig erősek, és mindig a macsó kinézettel foglalkoznak - gondolják sokan, akik természetesen nem fiúk. De hogy is van ez valójában? Tulajdonképpen az egész olyan, mint egy nagy verseny, amiben egymást akarjuk megelőzni azért, hogy mi váljunk először igazi férfivé.

#fiatal. testszag
2018.02.04.

Meglepő okok a testszag hátterében - Mutatjuk a megoldást!

Tudod, meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning edzés vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány meglepő tényező (például, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e) szintén szerepet játszat a kellemetlen testszag megjelenésében. Megmutatjuk, hogyan oldhatod meg a problémát!

#tompa látás
2017.11.02.

Gyógyítják a tompa látást a videójátékok

A legtöbb tudományos kutatás a videojátékok káros hatásaira hívja föl a figyelmet, de egy új tanulmány szerint a videojáték terápia javíthatja a lusta szemmel küzdő fiatalok és felnőttek látóképességét.

#izzadás
2017.07.30.

Utálnak, mert izzadok - A szakértő válaszol

Olyan dolog miatt utálnak az osztálytársaim, amiről sajnos nem tehetek... "Izzadós" vagyok és emiatt a testszagom is kellemetlen, pedig rendszeresen tisztálkodom (naponta 3 zuhanyzás), és sajnos továbbra is hallom a hátam mögött a gúnyolódásokat. Mit tehetnék? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.