Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#fáradtság
2019.12.09.

5 gyors módszer, hogy feltöltődj

Délután három óra van, és már csak vánszorogni vagy képes? A tested olyan, mint egy kocsi, amiből kifogyott a benzin? Bár a suli hamarosan véget ér, a napból még sok van hátra. Segítünk, hogy összeszedd magad!

#kézmosás
2019.12.07.

Egész életedben rosszul mostál kezet

Úgy tűnhet, minden héten megkapod valakitől, hogy rosszul csinálsz valamit születésedtől kezdve. Legyen szó süti evésről, narancs hámozásról, levegő vételről vagy a vécézési szokásaidról, higgy a médiának: rosszul csináltad és kész.

#menstruáció
2019.12.01.

Mit ne együnk menstruáció alatt?

Éppen hátfájástól, a görcsölő hasadtól és fejfájástól szenvedsz? Ez nem jelenthet mást, mint a hónap nem éppen legkellemesebb időszakát: a menstruációt. Ezek a kellemetlenségek vannak, akiknél nehezen múlnak, ám néhány trükkel és némi odafigyeléssel csökkenthetők.

#fogzománc
2019.11.18.

A fogzománcodra legkárosabb 7 élelmiszer

A fogzománcod a tested legszilárdabb része, ám lehet, hogy egyes ételek és italok még erősebbek nála. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok az élelmiszerek, amiket érdemes elkerülnöd a fogaid védelmének érdekében.

#szauna
2019.11.15.

Szaunával a vírusok ellen

A szaunázás nem csak a hideg, téli hónapokban jelent élményt és felfrissülést, a thermohatás egész évben kényezteti a bőrt, javítja a közérzetet, edzi az ereket és még a vírusokat is elűzi. A kellemes és hasznos kikapcsolódási formáról dr. Kósa Éva angiológus beszélt.

#szőrtelenítés
2019.10.31.

A szőrtelenítés módozatai

Manapság külön iparág épül a szőrtelenítésre. A különböző korok különböző esztétikai normákkal, szokásokkal rendelkeznek, de a női nemhez többnyire hozzátartozott a szőrtelenség.

#étel
2019.10.23.

Fiatalon tartó ételek

Építsd be az alábbi ételeket mindennapi étrendedbe, így a szervezeted extra vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és egyéb olyan anyagokhoz juthat, melyek segítenek megőrizni egészségedet, fiatalságodat.

#arc
2019.10.23.

Keresd a hozzád valót! A tökéletes bőrápolásról

Ha valaki megkérdezi milyen típusú a bőre, elsősorban az arcbőrére gondol. Bár testünk bőrét nem szoktuk típusokba sorolni, természetesen szoros összefüggés van az arc- és a testbőr között. Ha száraz, érzékeny az arcod, nagy valószínűséggel a testedre sem kenhetsz bármit. Ha aknés az arcod, valószínűleg a hátadon is található pattanás.

Amikor nem áll fel
#szex
2019.09.26.

Amikor nem áll fel

Előfordulhat, hogy a szexuális együttlétkor "nem áll fel". Nem tudod, hogy mi okozza? Lássuk, milyen kiváltó okok jöhetnek szóba.

#szex
2019.09.19.

Miért alszanak el a pasik szex után?

Neked is ismerős lehet a szitu: az együttlét után párod egyszerűen elalszik, ahelyett, hogy odabújna hozzád, és megsimogatna. Felmerül a kérdés: miért?

Nem tetszik a beszédhangod? Tehetsz ellene!
#hang
2019.08.10.

Nem tetszik a beszédhangod? Tehetsz ellene!

Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen vagy jelenlegi hangszíneddel, a beszédterápia segíthet.

#here
2019.06.20.

Here önvizsgálat: miért fontos?

Tudtad, hogy a 15-35 év közötti férfiak körében leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés a hererák? Korai felismeréssel szinte 100 százalékosan gyógyítható a betegség, ezért is fontos a rendszeres önvizsgálat.