Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

#szőr
2015.04.24.

Az arcszőrzet: problémák és megoldások

Bár az arcszőrzet szexi is lehet, a legtöbb férfi nem szereti a borostát. Hacsak nem Tarzan arcápolási technikáját követed, akkor minden héten meg kell borotválkoznod párszor. Itt van egy kis útmutató ahhoz, hogy a borotválkozással kapcsolatos kellemetlenségeknek búcsút inthess.

#test
2015.04.23.

Miből áll a tested? Íme, egy meglepő videó

Te tudod, pontosan milyen anyagokból épül fel a tested? Biológia órán biztos tanultál róla, ám sokkal meglepőbb, ha a testünk építőelemeit összehasonlítjuk néhány hétköznapi anyaggal. Lássuk, mennyi zsír, víz és vér van a testünkben.

#anorexia
2015.04.20.

Egy anorexiás fiú vallomása

Kiskoromban én mindig is egy dagi kisfiú voltam. Imádtam a mamám főztjét, és az evés különös kényelemérzettel töltött el. Bántott a tény, hogy túlsúlyos vagyok, és emiatt sokszor piszkáltak az osztályban is. A gyerekek az általános iskolában nagyon kegyetlenek tudnak lenni, és a megjegyzéseik nagyon rosszul esnek egy magamfajta érzékeny fiúnak.

#pubertás
2015.04.17.

Kései pubertás a fiúknál

A többiek testalkata hirtelen megnyúlt, a hangjuk mélyülni kezdett... Nálad pedig még semmi sem változott, és mintha ez nem volna elég, ugratnak is miatta?

#civilizáció
2015.04.14.

Átalakítja testünket a civilizáció

Egyre magasabbra növünk, és egyre kevésbé vagyunk agresszívak. Az intelligenciánk viszont hanyatlásnak indult - ezt köszönhetjük a civilizációnak. A kék szem és a fehér bőr is új jelenség.

#hüvelygomba
2015.04.12.

10 tipp, hogy elkerüld a hüvelygombát

Bár a hüvelygombás fertőzések ritkán válnak súlyossá, mindenki szeretné elkerülni a kellemetlen tüneteket. Íme, a 10 legjobb módszer, hogy megvédd magad a fertőzéstől.

#horkol
2015.04.07.

Házi praktikák horkolás ellen

Volt már részed abban a kellemetlen élményben, amikor egy horkoló emberrel aludtál egy szobában? Vagy te horkolsz éjszakánként? Íme, néhány természetes módja annak, hogyan szüntethetjük meg a zavaró zajt, és lehet nyugodt az éjszakánk.

#test
2015.04.06.

Ismered a tested?

A kutatások szerint sajnos sok ember nem tudja, hogy hol van a szíve, a tüdeje, a veséi. Te hogy állsz tested felépítésének ismeretével?

#étvágy
2015.04.06.

Szeretnék végre hízni egy kicsit

"182 cm magas vagyok és 56kg. Lehet, hogy túl keveset eszem egy nap? Reggelire egy szendvicset, ebédre főtt ételt, és van, hogy nem is vacsorázom. Valahogy nem kívánom az ételt, ez mitől van? Hogy tudom meghozni az étvágyam? Minden vágyam, hogy felszedjek vagy 8 kilót. Az baj, hogy ha sokat eszem, nagyon hamar kell wc-re mennem?" A szakértő válaszol.

#diszkó
2015.04.04.

Mennyi ideig fog zúgni a fülem diszkó után?

"Pár napja voltam egy diszkóban, ott eléggé nagy hangerővel bombázták a fiatalokat. Mikor kimentem, azt tapasztaltam, hogy zúg, sípol a fülem. Van-e esély arra, hogy ez a nagyon pici sípolás is elmúljon, vagy ezzel együtt kell éljek?" A szakértő válaszol.

#fog
2015.04.04.

A fogköztisztítás fontossága

Az esti fogmosás után sokan elégedetten dőlnek hátra a fotelben, karosszékben annak tudatában, hogy a fogaik patyolat tiszták. Ha a fogköztisztítás elmaradt, akkor bizony nem végeztek alapos munkát.

#testápolás
2015.04.03.

Házi bőrradír receptek

Tavasszal is érdemes rendszeresen bőrradírt használni, hiszen serkenti a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így elősegíti a sejtmegújulást, ráadásul selymessé és puhává varázsolja a bőrt. Kipróbáltad már?

#sovány
2015.04.01.

Túl sovány vagy?

Noha a vékony lányokat nagyon sokan irigylik az alakjukért, azoknak, akik túl soványak, s képtelenek hízni, ez az állapot legalább olyan lelki fájdalmat jelent, mint amivel a túlsúlyos tinik küzdenek.