Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#kövérség
2010.09.27.

Az emberek kétharmada kövérnek érzi magát

Az egyik ausztriai egészségügyi portál és a Bécsi Városi Biztosító közös kutatása a résztvevők fogyással kapcsolatos terveiről és saját testsúlyukról alkotott képet vizsgálta, és emellett kiterjedt a diétákkal kapcsolatos addigi tapasztalatokra is.

#alvás
2010.09.22.

A kevés alvás elhízáshoz vezethet

Egy amerikai kutatás nemrégiben kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik hétköznapokon kevesebb, mint 8 órát alszanak, sokkal több zsíros ételt fogyasztanak, mint azok, akik 8 óránál többet alszanak.

#szépségápolás
2010.09.20.

Allergiát okozó szépségápolási szerek

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.

#szőr
2010.09.05.

Túlzott szőrösödés - Főleg a nőket bosszantja

A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.

#herék
2010.09.04.

Ciki - Hatalmasak a heréim!

Az iskolai atlétikai csapatban vagyok. Szeretem csinálni. Azonban mikor futásról van szó, mindig szorongás tölt el! Futás közben ugyanis olyan, mintha a heréim útban lennének, futás után pedig fájnak is. Szerintem túl nagyok. Ez lehetséges? Jó pár trükköt kipróbáltam már, ajánlottak szűkebb nadrágot, azonban ezzel csak még kellemetlenebb lett a helyzet. Néha biciklizés közben is fáj, és vannak helyzetek, mikor kellemetlen. Tudom, hogy mindig ugyanekkorák lesznek, de nem tudna valahogy segíteni?

#évszakváltozás
2010.09.03.

Az évszakok váltakozása felboríthatja a tinik alvási szokásait

Amikor a napok egyre hosszabbá válnak a tavasz folyamán a tinédzsereknél hormonális változások indulnak meg. Ezek a változások kitolhatják a lefekvés időpontját, amely több komoly problémához is vezethet, így például alváshiányhoz, vagy hangulatváltozáshoz - mutatták ki amerikai kutatók.

#magassarkú cipő
2010.08.31.

Magassarkú cipő és futás: A Jó, a Rossz és a Csúf

Szeretek magassarkút hordani munkába és szórakozáskor is. Azonban kellemetlen fájdalmat tapasztaltam az elmúlt időben a lábfejemnél és a lábaimnál, és azon gondolkoztam, hogy ez lehet-e az öltözködésem miatt. Mit gondolnak? Éva

#plasztikai sebészet
2010.08.22.

Őrült plasztikai beavatkozások

Létezik egy orrpótló műtét, aminek a mai napig is „indiai lebeny” a neve. Ebből lehet következtetni arra, hogy a plasztikai műtétek messzi korokra és tájakra nyúlnak vissza. Egyiptom és India területén évszázadokkal ezelőtt is művelték.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?
#here
2010.08.19.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?

„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”

#zsírréteg
2010.08.19.

A zsírréteg fontossága - a legújabb kutatások szerint

Az orvostudomány - miután évtizedekig keresztes hadjáratot folytatott a zsírréteggel szemben - most felfedezte, hogy tulajdonképpen több előnyt mint hátrányt jelentenek. Számos aktuális kutatás arról számol be, hogy tudományosan bizonyítottnak vehető, hogy a testzsír növeli az életkedvet és a mentális frissességet, azaz boldoggá tesz.

#szex
2010.08.12.

Hogyan befolyásolja a túlsúly a fogamzásgátlók hatását?

A fogamzásgátló tabletta hormonális úton fejti ki hatását: a nem kívánt terhesség ellen ezúton védekező nők hormonszintje nem sokkal a tabletta bevétele után eléri az ahhoz szükséges szintet, hogy a petesejt megtermékenyítése elméletileg lehetetlenné váljon.

#szőrös mellkas
2010.08.10.

Nő vagyok és szőrös a mellkasom!

Kedves Szakértő! Egy nagyon idegesítő problémám van… Szőrös a mellkasom és nő vagyok! Nem olyan vastag, de észrevehető, és nagyon idegesít! Ez egy hormonális probléma, vagy más az oka? Nagyon idegesítő, és mindent megtennék, hogy megszabaduljak tőle! Jelenleg borotválom, de 2-3 nap alatt újranő! Kérem, segítsen!

#szépségápolás
2010.08.09.

Szépségápolási termékek: allergiás vagy rájuk?

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre, a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.