Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

491 db cikk a témában

#tetoválás eltávolítása
2015.07.09.

Tetoválás eltávolítása

A tetováló tintát a bőr legfelső rétege alá helyezik, ez teszi a tetoválás eltüntetését bonyolultabbá – és drágábbá –, mint magát a tetoválás elkészítését. De ha mégse lennél megelégedve a tetkóddal, azért az eltávolítása is megoldható.

#haj
2015.07.04.

Nyári hajápolási tippek

A nagy meleg és az erős napsütés nemcsak a szervezetünket és a bőrünket viseli meg, hanem a hajunkat is. Néhány tipp azonban segít a haj egészségének és fényének a megőrzésében nyáron is.

#nőgyógyászati betegség
2015.07.02.

Nyáron több a nőgyógyászati betegség

A kellemes levegő, a napsütés, a pihenés, a nyaralás, a strandolás, a lazítás, az új élmények, mind kisimítják a lelkünket, s nyitottabbak vagyunk az ismerkedésre, netán a csöppnyi figyelmetlenségre. Az elővigyázatlanságból sajnos nyáron több női betegség alakulhat ki, mint máskor.

#ajak
2015.06.27.

A telt ajkakért

Az idők kezdete óta a nők mindig is érzéki ajkakról álmodoztak. Az egyiptomiak vörös henna festékkel próbálták teltebbé varázsolni szájukat. A középkorban mézzel kenték be az ajkaikat, hogy csókjuk még édesebb legyen.

#PMS
2015.06.26.

Betegség vagy csupán PMS?

Mind a nők, mind pedig a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a menstruáció előtti időszak, az a néhány nap bizony sok kellemetlenséggel járhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az is teljesen normális dolog, amikor egy héttel a menzesz előtt, és egy hétig még utána is feszült és ideges az ember.

Tuti tippek barnulni vágyók számára
#napozás
2015.06.21.

Tuti tippek barnulni vágyók számára

Szeretnéd, ha a fakó bőröd inkább napbarnított lenne? Mi a legjobb módszer a napbarnított szín elérésére? Önbarnítók, szolárium, napozás, vagy ezek kombinációja?

#BMI
2015.06.15.

BMI tinédzsereknél: állapítsd meg az ideális súlyod!

Napjainkban egyre többet lehet látni csontsovány modelleket a tévében és a magazinokban, ami azt sugallja a tiniknek, hogy ez az ideális, követendő testsúly. Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez jobban kellene ragaszkodnod, mint a látott modellek fotóihoz.

#nőgyógyász
2015.06.10.

Mikor keressem fel a nőgyógyászt?

13 éves lány vagyok, és érdekelne, hogy hány éves kortól ajánlatos nőgyógyászhoz járni? Ugye lehet a nőgyógyászom nő? Nagyon zavarban érezném magam, ha férfi lenne az orvosom. Az egyik osztálytársnőmet is magammal szeretném vinni, hogy ne legyek egyedül. Anyummal túl ciki lenne. - A szakértő válaszol!

#töredezett köröm
2015.06.05.

Mitől lesz töredezett a körmöm?

A töredezett körmök tipikus eredményei a túl sok vízzel való kapcsolatnak - gondolj csak az órákig tartó fürdőzésre, a mosogatásra. A körömlakklemosó is szárítja a körmöket, emellett töredezettek is lehetnek tőle. De fontos tudni, hogy a töredezett körmök nem vitamin- vagy ásványi anyag hiányának jelei.

#szeméremszőrzet
2015.05.27.

A szeméremszőrzetről pro és kontra

Szeméremszőrzete mindenkinek van, de igazából nem mindenki tudja, hogy mit kezdjen vele. Közeledik az igazi nyár, a bikiniszezon, így nem árt beszélni erről a témáról, amely tinik ezreit foglalkoztatja szerte a világon.

#szőrtelenítés
2015.05.25.

Szőrtelenítés sebek nélkül

Sokan már a gondolattól is rosszul vannak, ha forró gyantát kell kenni testrészeikre, a pengétől meg egyenesen rettegnek. Kövesd tippjeinket, hogy elkerüld a sérüléseket!

#futás
2015.05.23.

Vigyázz a térded egészségére!

A futás és a kocogás formában tart, és kikapcsol. Mégis, megfelelő bemelegítés és hirtelen terhelés következtében a térdízület könnyen megsérülhet. Hogyan védd a térded és az ízületeidet?

#fogamzásgátlás
2015.05.23.

Hagyjunk-e szünetet fogamzásgátló tabletta szedésében?

A fogamzásgátló tabletták bevezetésekor minden figyelem a káros mellékhatások kutatására, vizsgálatára fordult. Mára már ismert tény, hogy a tablettaszedésnek nemcsak esetleges mellékhatásai, hanem a fogamzásgátló hatáson túl egyéb előnyei is vannak.

#haj
2015.05.21.

Mitől lesz gyönyörű a hajad?

Rohanás, rohanás, mindig csak rohanás. A hajápoláshoz pedig idő kell. A minimum, amit megtehetsz az, hogy a hajtípusodnak megfelelő sampont használod. De ugye azzal is csak pikk-pakk megmosod a hajad, esetleg teszel rá valami balzsamot. Nem tévedtünk, igaz?