Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

491 db cikk a témában

#fertőzés
2014.11.22.

Intim fertőzés? Tégy ellene!

Kellemetlenek, sokszor kínosak lehetnek az intim fertőzések, amelyek egy részének okát és kezelését dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakembere világította meg.

#bőr
2014.11.21.

Természetes bőrfeszesítő módszerek

A bőr rugalmasságát többféleképpen lehet biztosítani, azonban ezek közül nem mindegyik természetes úton történik. Az általunk felsorolt tippek viszont egytől egyig természetes módszerek, amelyek segítségével a bőröd újra feszes, puha és fényes lesz!

#menstruáció
2014.11.15.

Beszélgetés a menstruációról az anyukáddal

A menstruációs ciklus örök beszédtéma. Érezted már magad feszültnek, ingerültnek, de nem tudtad, hogy valójában miért? Beszélgess a problémáidat az anyukáddal, ő sokat tud segíteni.

#haj
2014.11.05.

Meddig normális az őszi hajhullás?

A haj folyamatosan megújul, bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal intenzívebb hajhullást is tapasztalhatunk. Probléma akkor jelentkezik, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb, így a hajkorona folyamatos csökkenését észleljük. A hajhullás okairól és a kezelési lehetőségekről dr. Vincze Ildikó, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa ad felvilágosítást.

#fogsor
2014.10.29.

Mi jelenthet veszélyt a fogainkra?

Fogainknak fontos szerepük van a rágásban, a mosolygásban, a beszédhangok képzésében. Lehet, hogy eddig nem tudtál mindent a fogsorodról?

#bőr
2014.10.27.

Hogyan nyerd vissza a bőröd rugalmasságát fogyás után?

Sokféle módszer létezik arra, hogy újra rugalmassá varázsold a bőrödet. A megereszkedett bőr általában hirtelen fogyás vagy terhesség eredményeként szokott jelentkezni. Hogyan nyerheted vissza a bőröd rugalmasságát, hogy megint olyan csodásnak és egészségesnek érezhesd magad, amilyen vagy?

#pattanás
2014.10.25.

Pattanáskezelés a konyhából

Amikor egy csúnya pattanás éktelenkedik az arcodon, kétségbeesés helyett alkalmazz a konyhában is megtalálható dolgokat pattanás hatékony kezelésére. Az általunk ajánlott termékek olcsók, könnyen beszerezhetők és alig, vagy egyáltalán nem igényelnek előkészületet. Annak érdekében, hogy az arcod tiszta és friss maradjon, használd az alábbi háztartási cikkeket!

#haj
2014.10.14.

Gyönyörű haj olcsón, természetesen

Az egészséges és szép hajért sokan sokféle módszert kipróbálunk. Ám felmerül a kérdés: nem túl drágák a hajápoló termékek és kezelések? Igen, azok – de nem is feltétlenül kell megvenned őket.

#haj
2014.10.11.

Hogyan növeszd meg a hajadat természetes módszerekkel?

Szeretnéd, ha a hajad amellett, hogy egészséges, hosszabb is lenne? A haj gyors növekedését ígéri számos hajápolási termék – ezek viszont nem feltétlenül megbízhatóak. Ha biztosra akarsz menni, a most következő receptek segítségével természetes úton növesztheted meg a hajadat.

#köröm
2014.10.07.

Néhány tény a körömről és ápolásáról

A körömápolás nagyon fontos, nemcsak azért, hogy a külsőd divatos legyen, de már azért is, hogy ápoltnak tűnj. Az ápolatlan kezek/körmök éppúgy lehetnek visszataszítóak, mint a zsíros/korpás haj, épp ezért fontos, hogy törődj vele.

#bőr
2014.10.07.

A ráncosodás 4 oka

A kor természetes velejárója a ráncok megjelenése, amelyek ellen azonban sokat tehetünk. Dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Beauty Clinic bőrgyógyásza az okokat és a lehetőségeket vette számba.

#menstruáció
2014.09.28.

Válaszolunk a leggyakoribb női gondokra

Van, ami érdekelne, de eddig nem merted megkérdezni? Összegyűjtöttük a leggyakrabban fölmerülő problémákat, és meg is válaszoltuk őket.

#pubertás
2014.09.28.

Ha túl korán jön a serdülőkor: útmutató lányoknak

A pubertáskor nem könnyű – különösen akkor nem, ha nálad sokkal korábban kezdődik, mint más barátnőidnél, osztálytársaidnál. Ilyenkor a tested nagyon rövid idő alatt sok változáson megy át.