Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

491 db cikk a témában

#szépségápolás
2011.02.02.

Természetes szépségápolás

Manapság olyan kémiai anyagokkal találkozunk nap mint nap, melyek abszolút nem tesznek jót az egészségünknek és a szépségünknek. Miért bombáznánk bőrünket, hajunkat vegyszerekkel, ha természetesen is csodás hatást érhetünk el?

#gonorrhea
2011.02.02.

Védekezz, mert új szuperbaktérium van a láthatáron!

Lehet, hogy úton van egy újabb aggasztó szuperkórokozó - a gonorrhea gyógyíthatatlan változata. A betegség, amit valaha könnyedén elpusztítottak egy penicillin injekcióval, egyre inkább ellenállóvá válik a gyógyszerekkel szemben.

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#vonzerő
2010.12.03.

A vonzerő és az evolúció

A másik személy vonzerejét először a megfigyelő által látottakból lehet lemérni. Aztán mielőtt az orrnak lehetősége lenne „tanácsot“ adni a potenciális testi és lelki kapcsolatról, már rég jól megnéztétek egymást. Legfontosabb tényezők a kor, alkat, haj, öltözködés.

#testszag
2010.11.27.

Testszag és párválasztás

A testszagnak jelentős szerepe van a párválasztásban. Legtöbbször ugyanis, először kölcsönösen „megszaglásszuk“ egymást, mielőtt közelednénk a másik felé.

#iskola
2010.11.19.

Borzalmak az iskolai vécékben

Egy brit kutatás szerint a diákok nagy része kerüli az iskolai mosdók használatát, ugyanis koszosak, valamint sokszor dohányosok vagy erőszakoskodók foglalják el.

#terhesség
2010.11.16.

Abortusz - Nem érzek majd semmit?

"Valószínűleg terhes vagyok, és nagyon félek, hogy ha abortuszra kerül majd a sor, akkor fájdalmas lesz a beavatkozás. Érzéstelenítés, altatás van ilyenkor? Lelkileg is kivagyok teljesen, nem akarom, hogy testileg is fájjon."

Gyomorkorgás - Mi okozza?
#emésztés
2010.11.06.

Gyomorkorgás - Mi okozza?

Sokszor gondolhatod úgy, hogy kínos, ha más is hallja, hogy korog a gyomrod. Pedig ez egy természetes folyamat, és még csak nem is a gyomrodból jön. Miért korog a gyomrunk?

#fogamzásgátlás
2010.10.26.

Milyen az ideális fogamzásgátló módszer?

A fogamzásgátlót szedő nők fele havonta legalább egyszer elfelejti bevenni tablettáját, és közülük minden második nincs tisztában ennek kockázataival – derült ki egy nagyszabású, mintegy hétezer fővel készített internetes felmérésből.

#kontaktlencse
2010.10.26.

Kontaktlencsék és a tinik

Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.