Hírek

#divat
2012.03.12.

Divat vs. egyéniség?

Vége a télnek! Legalábbis a nagyját letudtuk. Tavasszal nem csak a természet színesedik, hanem a ruhák is vidámabbak, merészebbek. Az elképesztő minták és a pasztellszínek idén kifejezetten divatosnak számítanak. Neked mi áll jól?

#kapcsolat
2012.03.11.

A barátom csak azt akarja?

Mostanság kissé ellaposodott a kapcsolatunk, úgy érzem... Fél éve vagyunk együtt, minden nagyon jó, az elején persze romantikusabb volt, gyönyörű sms-eket kaptam tőle, a tenyerén hordozott, manapság viszont eltűnt belőle a romantika.

#répa
2012.03.10.

Répaszínű fiú

Bőrszínt vált egy hároméves brit fiúcska: szinte rikítóan narancssárga lesz, ha túl sok sárgarépát eszik.

#múmia
2012.03.10.

Múmia a vizsgálóban

A debreceni Déri Múzeum óegyiptomi múmiáit vizsgálták meg az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai berendezéssel a Kenézy Kórház orvosai. Egy biztos: még nem találkoztak ilyen idős beteggel.

#zsír
2012.03.10.

Zsír vagy kalória: mire figyelj?

Tisztelt szakértő! Igencsak össze vagyok zavarodva, amikor ahhoz a kérdéshez jutok, hogy vajon melyik összetevőt kell jobban figyelni. A kalóriákat vagy esetleg a bevitt zsír mennyiségét? Mindig megnézem, hogy mit eszem, de valójában nem tudom, hogy mire lenne érdemes hangsúlyt fektetni. És egyáltalán mi a különbség a kalória és a zsír között? Válaszát köszönöm.

#pofon
2012.03.09.

Amikor elcsattan az a bizonyos pofon

A családon belüli erőszak sokkal gyakoribb jelenség, mint azt gondolnánk. Sajnos gyerekek, tinik, nők és férfiak életét keseríti meg, hogy az otthon melege helyett egy fenyegető közegbe kell hazatérni nap, mint nap.

#etikai kódex
2012.03.09.

Etikai kódexet akarnak a szülők az iskolákban

Minden iskolában vezessenek be a diákoknak és a pedagógusnak etikai kódexet - többi között ezt javasolja a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete a hit- és erkölcstanoktatással összefüggésben az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Így készülj fel a tetoválásra
#tetoválás
2012.03.08.

Így készülj fel a tetoválásra

Mit érdemes átgondolni egy tetoválás elkészítése előtt? Milyen egy megbízható tetováló szalon? Hogy kell gondozni a frissen készült „képet”?

#nőnap
2012.03.08.

Nőnap: figyelmet nekik!

A nőnapi nagy hírünk, hogy túlerőben vannak a lányok és a hölgyek hazánkban. Igen, a statisztikák szerint többen vannak, mint a férfiak. Más érdekes számadatról is beszámolunk, valamint eláruljuk, honnan ered a nők ünneplése.

#önvédelem
2012.03.08.

Önvédelem és biztonság nőknek

Figyelj oda a személyed biztonságban tartására, hiszen ahol gyönyörű arc és test lapul, ott a rúzson kívül többnek kell lennie a tarsolyban, ami segíthet visszavágni, ha megtámadnak. A megelőzés a legjobb taktika. Ha a táskád magadhoz szorítod, mint inkább lógatod magad mellett, akkor sokkal kevesebb a valószínűsége, hogy valaki megpróbálja elvenni tőled.

#Szabó Krisztián
2012.03.07.

Élsportolók mesélnek: sprintereknek való világ

Szabó Krisztián kétszeres junior autókrossz Európa-bajnok, aki tavaly már a felnőttek között bontogatta szárnyait és nem vallott szégyent – többször is a dobogón pezsgőzhetett a legjobbak között. A magyar versenyzőnek idén még nehezebb dolga lesz, egyrészt mert most már tényleg számolnak vele az ellenfelek, másrészt meg azért, mert az érettségire készül.

#facebook
2012.03.07.

Facebook nélkül megáll az élet?

Ma reggel néhány órára elérhetetlenné vált Európa nagy részéről a Facebook közösségi szolgáltatása. Mit okozott a fejekben a helyenként 2 és fél órás kiesés?

#rák
2012.03.07.

Lehet gyerekem a rákkezelés után?

Talán eszedbe jutott már, hogy egy nap szülő szeretnél lenni. De elgondolkoztál már azon, hogy a rákkezelésed hogyan befolyásolja a lehetőséget, hogy valamikor csemetéd szülessen?

#laptop
2012.03.06.

Te is laptopon sütöd a heréidet?

Akárki is találta fel a laptopot, valószínűleg nem számolt azzal, hogy találmánya befolyásolhatja a férfiak nemzőképességét...